ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Champions League (VIDEOS)

Champions League: Copenhagen – Chelsea 0-2 (video)


copenhagen chelsea 0 2 videoΜε το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League που πέρασε νικηφόρα από το Parken επικρατώντας 0-2 της Copenhagen, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16». Οι «μπλε» επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους και προηγήθηκαν μόλις στο 17΄ με τον Anelka. Οι Δανοί ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν, ο Torres έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και τελικά ο Γάλλος ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 54΄ διαμορφώνοντας το 2-0.
Σκόρερ: 17΄, 54΄ Anelka
Συνθέσεις
Copenhagen: Wiland, Pospech, Zanka, Antonsson, Wedt (75΄ Bengtsson), Kvist, Claudemir, Bolanos, Gronkjaer (87΄ Zohore), Santin (46΄ Vingaard), N Doye
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Essien, Lampard, Malouda (85΄ Zirikov), Anelka (73΄ Drogba), Torres (90΄ Kalou)

Cope 0-1 Che


Cope 0-2 Che


Champions League: Lyon – Real Madrid 1-1 (video)


lyon real madrid 1 1 videoΑνοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς άφησαν Lyon και Real Madrid που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Gerland στον πρώτο μεταξύ του αγώνα για τη φάση των «16» στο Champions League. Οι Μαδριλένοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εγκλωβίστηκαν στην πολύ καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων και δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Lloris. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν δυναμικά και είχαν δύο δοκάρια. Η υπεροχή τους ανταμείφθηκε στο 65΄ με τον Benzema να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του, έχοντας περάσει ένα λεπτό πριν στον αγωνιστικό χώρο αντί του Adebayor. Οι Γάλλοι αντέδρασαν και έψαξαν με κάθε τρόπο το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχαν με τον Gomis στο 83΄.


Σκόρερ: 83΄ Gomis / 65΄ Benzema
Συνθέσεις
Lyon:Lloris, Reveilliere, Cris, Lovren, Cissoko, Toulalan, Gourcuff, Kallstrom (77΄ Pjanic), Delgado (69΄ Pied), Bastos (69΄ Briand), Gomis
Real Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira (68΄ L. Diarra), Di Maria, Ozil (75΄ Marcelo), Ronaldo, Adebayor (64΄ Benzema)
Tα γκολ από το Lyon – Real Madrid 1-1 (video)


Ly 0-1 Re
Ανέβηκε από 2011goalsarena. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.


Ly 1-1 Re
Ανέβηκε από 2011goalsarena. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου