ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Την άλλη εβδομάδα η απολογία Μαρινάκη!

Την άλλη εβδομάδα η απολογία Μαρινάκη! 

24/02/2011

Την άλλη εβδομάδα η απολογία Μαρινάκη! 
Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι σήμερα Πέμπτη 24/2 στις 12:00 θα εκδικάζονταν μαζί οι υποθέσεις των επεισοδίων από πλευράς Ολυμπιακού και της δυσφήμισης του αθλήματος από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη, τελικά έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει κληθεί καν σε απολογία! Και αυτό συνέβη επειδή ο κ. Μαρινάκης έχει παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι της Σούπερ Λίγκας! Το μεσημέρι στις 12:00 η Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας θα δικάσει τις υποθέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός (επεισόδια ευρείας κλίμακας μετά τη λήξη του αγώνα) και του Τάσου Μητρόπουλου (αποβολή και γενικότερη συμπεριφορά). Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ώρες, η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη (για δυσφήμιση του αθλήματος) και της ΠΑΕ Ολυμπιακός (ως συνυπεύθυνη για τη συμπεριφορά του προέδρου της) έχει παραπεμφθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι της διοργανώτριας Αρχής.

Αυτό συνέβη λόγω της φύσης του αδικήματος που δεν έχει σχέση με τον αγώνα αλλά με τη συμπεριφορά μέλους Δ.Σ. ομάδας. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως οι υποθέσεις των «δημόσιων δυσμενών κρίσεων» (π.χ. Μαρινάκης για Δαλούκα και Κάκο, Αδαμίδης για Κουκουλάκη, ανακοινώσεις Πατέρα κλπ) εκδικάζονταν πάντα στην ΕΠΟ, κάτι που το προβλέπει και ο κανονισμός (κι ας φαίνεται παράλογο). Έτσι και η υπόθεση της δυσφήμισης του αθλήματος από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, θα εκδικαστεί από το δικαιοδοτικό όργανο της ομοσπονδίας. Εξάλλου, πιθανόν αυτό να συνέβη και επειδή ο κατηγορούμενος είναι παράλληλα και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί, πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει καλέσει ακόμη τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός (ως συνυπεύθυνη) σε απολογία, κι ας έχει ασκηθεί εγκαίρως πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε είναι γνωστό: οι επιτροπές της ομοσπονδίας πάνε με το πάσο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου