ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η http://www.pefonederlands.org ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ......

Wednesday, February 23, 2011

Το ίνδαλμα που τους αξίζει.....

Όταν έχεις οπαδούς που μαζεύουν 30 άτομα για να μαχαιρώσουν ένα 15χρονο παιδί τότε είναι λογικό να τους φέρεις και το ανάλογο ίνδαλμα.....

Επίθεση από 30 «αγνώστους», οι οποίοι σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν φέρουν διακριτικά, δέχτηκε ένας οπαδός, ο οποίος επέστρεφε από το «Γ. Καραισκάκης» με το τρένο. Στη στάση του μετρό στο Μοναστηράκι ο νεαρός δέχτηκε επίθεση και φέρει τραύματα από μαχαίρι.
Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και δεν πρόλαβαν να γίνουν προσαγωγές.






"I went up to Cisse after the match and went to shake his hand but then pulled my hand away as a joke and put my thumb on my nose and wiggled my fingers," said the prankster.

"I'm an Arsenal fan and don't like Liverpool but he didn't see the funny side and lunged towards me. He hit me hard on the side of my head. I was stunned and backed away from him. But he grabbed me and hit me again - again very hard in the face.

Η ΕΙΔΗΣΗ
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/4301796.stm

Ο ΣΙΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/merseyside/4655478.stm

Τον Οκτώβριο του 2005 στα Ντόκλαντς, κατά τη διάρκεια διαφήμισης στην οποία θα διακωμωδούνταν ένα παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας, ένα 15χρονο αγόρι, αντί να σηκώσει τα χέρια του, έβαλε τον αντίχειρα στη μύτη και άρχισε να κοροϊδεύει τον Σισέ. Ο Γάλλος απάντησε χτυπώντας το στο κεφάλι και η αστυνομία του έδωσε προειδοποίηση για κοινή επίθεση.

Τον Ιανουάριο του 2006, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έκανε λόγο για επίθεση του Σισέ στην έγκυο στον όγδοο μήνα γυναίκα του. Ο Σισέ οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου φέρεται να αποδέχθηκε την επίθεση και αφέθηκε ελεύθερος με νέα προειδοποίηση. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι βγήκε μαζί έξω για διασκέδαση και διέψευσε τα πάντα.

Ο Σισέ συνελήφθη την 1η Απριλίου του 2009 με την υποψία επίθεσης σε μία γυναίκα έξω από ένα strip club στο Νιούκασλ και μετά από ανάκριση και καταβολή εγγύησης, αφέθηκε ελεύθερος.


- Προς την πράσινη ΠΑΕ και στους τραμπούκους που συντηρεί και βγάζει στους δρόμους για να μαχαιρώνουν να επιτίθεται σε σπίτια και να απειλή τις ζωές Ολυμπιακών Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ....


- Πρόεδρε καμία συγγνώμη καμία υποχώρηση στο πράσινο παρακράτος
- Θρύλε ντου από παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου