ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Νέο κρούσμα πράσινης τρομοκρατίας

Νέο κρούσμα πράσινης τρομοκρατίας

Μετά τις επιθέσεις στους Τρύφωνα, Τοροσίδη, Γκαγκάτση, στα γραφεία της ΕΠΟ και της Super League σειρά είχε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν γλύτωσε από τους γνωστούς άγνωστους, καθώς το δείπνο του στην περιοχή του Χίλτον μετατράπηκε σε... ντου από 50 αγνώστους που δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του εξαπέλυσαν βρισιές.
Αυτό ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στο "παρασκήνιο" και απόηχο του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με θύτη τον ίδιο τον Σοφοκλή Πιλάβιο.


Γνωστοί-άγνωστοι ενημερώθηκαν πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρισκόταν στο εστιατόριο και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε με τα μηχανάκια τους απ' έξω. Οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του αντιλήφθηκαν το γεγονός  και αποφάσισαν να βγουν έξω για να το διαπιστώσουν τι συμβαίνει ακούγοντας την φασαρία.

Χωρίς να φέρουν διακριτικά... οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και ζήτησαν από την συνοδεία του Πιλάβιου να βγει έξω ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να μιλήσουν μαζί του.

Κάτι τέτοιο σαφώς και δεν ήταν λογικό να συμβεί και οι λεγόμενοι οπαδοί αφού πρώτα φώναξαν συνθήματα και έβρισαν την ΕΠΟ και τον ίδιο τον Σοφοκλη Πιλάβιο αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό και πριν προλάβει να πάει η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου