ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αισιοδοξία για μία αγωνιστική

Αισιοδοξία για μία αγωνιστική 

24/02/2011

Αισιοδοξία για μία αγωνιστική )
Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει προβεί σε κάθε ενέργεια για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας. Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και την Τρίτη όταν και έκανε γνωστές τις αποφάσεις της ΠΑΕ από την σύσκεψη που έγινε την ίδια ημέρα.

Την στιγμή, λοιπόν, που ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να μην μείνουν στη διαφορά των δέκα βαθμών, στη διοίκηση των Πειραιωτών σκέφτονται την απολογία της ΠΑΕ και την τιμωρία που πρόκειται να επιβληθεί από τα αρμόδια όργανα για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ. Η ΠΑΕ απολογείται το μεσημέρι (12:00) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.
Βάσει των κανονισμών η έδρα του Ολυμπιακού κινδυνεύει μέχρι και με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού. Στον Πειραιά έχουν καταστρώσει την στρατηγική πάνω στην οποία θα στηρίξουν την απολογία τους και πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Δηλαδή, πιστεύουν ότι τιμωρία της έδρας θα υπάρξει, καθώς είναι κάτι που δεν μπορεί να αποτραπεί αλλά αισιοδοξούν ότι η τιμωρία που θα επιβληθεί θα είναι η μικρότερη από τις πιθανές.

Ποια είναι αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμούν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πως η τιμωρία αποκλεισμού θα είναι μόνο για μια αγωνιστική.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να εκτίσουν την ποινή αυτή στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στις 6 Μαρτίου.

Στην περίπτωση που οι εκτιμήσεις δεν επιβεβαιωθούν και υπάρξει τιμωρία δύο αγωνιστικών, τότε, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς οπαδούς και στην 27η αγωνιστική, την Κυριακή 20 Μαρτίου, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δίνει χρόνο σε «Φέτφα»

Έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό με τον Πανιώνιο ο Φετφατζίδης αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή.

Εκτός αυτού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεαρό μεσοεπιθετικό ο οποίος ανασυγκρότησε δυνάμεις τις τελευταίες ημέρες.

* Δημοσίευμα από το Μαρόκο αναφέρει πως ο Ζαουάντ Ζαϊρί βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπρέσια και της Λανς, αναφέροντας πως τον παρακολούθησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου