ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ??????(VIDEO)

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ??????


Αυτά δεν έχουν προηγούμενο. Κάποιος επιτέλους να τους μαζέψει. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Ειλικρινά έχουμε χάσει το μέτρημα, απόν τις επιθέσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, σε ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Το τελευταίο… κατόρθωμα των ανεγκέφαλων; Επιχείρησαν να φτάσουν στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη! Ναι καλά διαβάσατε. Οι «πράσινες» προκλήσεις συνεχίζονται και πλέον έφτασαν μέχρι την πόρτα του προέδρου του Ολυμπιακού. Περίπου 15 μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να φτάσουν έξω από το σπίτι του προέδρου του Ολυμπιακού στο Ψυχικό, αλλά η αστυνομία τους εμπόδισε. Και αυτοί… κύριοι, συνέχισαν τον δρόμο τους για το Ολυμπιακό Στάδιο.


Πρέπει επιτέλους να επέμβει η Πολιτεία και να μαζέψει τους αλήτες που από το βράδυ του Σαββάτου δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να προκαλούν και να απειλούν. Πήγαν στο σπίτι του Τοροσίδη, απείλησαν το Νικοπολίδη, επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και στον Βασίλη Γκαγκάτση. Επίσης, απειλητικά τηλεφωνήματα δέχθηκε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ενώ επιθέσεις έγιναν στα γραφεία της Superleague και της ΕΠΟ.

Τώρα, προσπάθησαν να φτάσουν και στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη! Οι υπεύθυνοι θα κάνουν τίποτα ή θα συνεχιστεί το κλίμα τρομοκρατίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου