ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η ευκαιρία του Μανιάτη

Η ευκαιρία του Μανιάτη

Ο Γιάννης Μανιάτης, μετά την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών στον Βασίλη Τοροσίδη, θα κληθεί να καλύψει την απουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού στο δεξί άκρο της άμυνας, αρχής γενομένης από την Κυριακή (27/2) στην Νέα Σμύρνη κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός των ερυθρολεύκων αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με σκοπό να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην άμυνα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην θέση του δεξιού μπακ.
Ο Μανιάτης ήξερε πως ήταν δύσκολο να διεκδικήσει θέση βασικού, από την στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης. Μετά την αποβολή του αρχηγού των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ποινή των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή, ο Γιάννης Μανιάτης έχει την μεγάλη ευκαιρία να δείξει την αξία του και τα αγωνιστικά του προσόντα, τα οποία άλλωστε έπεισαν την διοίκηση του Ολυμπιακού αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.


Το πιθανότερο είναι ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών να βρεθεί, στην δεύτερη συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα του Θρύλου, απέναντι στην πρώην ομάδα του, αφού την ερχόμενη Κυριακή (27/2), ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Νέα Σμύρνη για την24η αγωνιστική του πρωταθλήματος προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Ο Μανιάτης έπαιξε για περίπου εφτά χρόνια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία τον απέκτησε από τον Α.Ο. Θήβας το 2004 και έκανε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική στις 2/2/2005 σε ηλικία δεκαοκτώ ετών.

Η πρώτη του ολιγόλεπτη συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα στις 23/1/2011 (0-1) όταν πήρε την θέση του Φουστέρ στο 85' και λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (την κεφαλιά του απέκρουσε ο Ντεγκρά). Πήρε θέση βασικού για πρώτη φορά στο παιχνίδι του "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον Άρη (12/2), όπου είχε πολύ καλή απόδοση και βοήθησε σημαντικά στην νίκη της ομάδας του με 1-2.

Στις επόμενες πέντε αγωνιστικές, ο Μανιάτης θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Βαλβέρδε πως μπορεί να βασίζεται στον ίδιο και στις ικανότητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου