ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Οπαδοί του ΠΑΟ κατά Σούπερ Λίγκας! (video)

Οπαδοί του ΠΑΟ κατά Σούπερ Λίγκας! (video) 

26/02/2011

Οπαδοί του ΠΑΟ κατά Σούπερ Λίγκας! (video)
Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έβγαλα έξω από το γήπεδο το πανό της διοργανώτριας αρχής!

Έχουν τρομερή πλάκα τελικά οι απέναντι. Σε μια χρονιά που μάγεψαν στην Ευρώπη με τον εντυπωσιακό συντελεστή 2-13 (!), που στο πρωτάθλημα τους πήραν στο κυνήγι οι οπαδοί τους (στο ματς με τον Βόλο), αυτοί κατάφεραν και πραγματοποίησαν φιέστα στο ΟΑΚΑ! Πώς γίνεται αυτό; Με τους παναθηναϊκούς, όλα είναι πιθανά. Ακόμα και τα απίθανα!

Φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος, έστω και αν βρίσκονται στο -10. Τι τους έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Εχουν παρανοήσει. Τα παιδιά πανηγυρίζουν τις ήττες και την δεύτερη θέση, αν φυσικά την κατακτήσουν στα πλέι οφ…
Πριν την έναρξη του ματς, έκαναν ντου για να πάρουν το πανό της Supeleague, που κρατούν μικρά παιδιά. Το πήραν λάφυρο! Μετά ο πράσινος θίασος, πήγε σύσσωμος στο πέταλο των οργανωμένων. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι γιατροί και όποιος καθόταν στο πάγκο. Με μπροστάρη τον Σισέ (ναι, αυτόν που κλώτσαγε όποιν έβρισκε μπροστά του και τον γιατρό του Ολυμπιακού…) πήγαν και χειροκρότησαν τον κόσμο. Οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση, γιατί το να χάνεις το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά είναι τρομερή επιτυχία.

Το ματς ξεκίνησε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση (μέγα σκάνδαλο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πράσινων για την έναρξη του ντέρμπι…) και κόσμος και κοσμάκης, έκοβε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο. Το τι θα γίνει με΄χρι την λήξη, δεν τον ξέρουμε., Μπορεί πάντως, να βγάλουν και κούπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου