ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

"Τρομοκράτης" τριετίας!

"Τρομοκράτης" τριετίας!

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έχει ήδη δικαιολογήσει την απόφαση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε να τον εντάξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον περασμένο Γενάρη. Ο Αλγερινός έχει σκοράρει κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό και φαίνεται να κερδίζει με το σπαθί του την επέκταση του συμβολαίου του.
Ο 27χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού αποδεικνύεται πραγματικό "όπλο" στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε και παίκτης των μεγάλων αγώνων. Με τα γκολ και τη συνολική του παρουσία στα ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό μάλλον κερδίζει άξια ένα νέο συμβόλαιο και την παραμονή του στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται η τρέχουσα συμφωνία του με τους Πειραιώτες.
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αλγερίας, ο "Τρομοκράτης" θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από την εν γένει παρουσία του παίκτη στην ομάδα.


Συγκεκριμένα η εφημερίδα "Watan" αναφέρετε στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζεμπούρ με την ερυθρόλευκη φανέλα και στις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ομάδα. Η εφημερίδα μάλιστα κάνει λόγο για νέα τριετή και όχι διετή συμφωνία όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

"Ο Τζιμπούρ υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Όμως πολύ σύντομα θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του συμπατριώτη μας και ο «Τρομοκράτης» όπως τον αποκαλούν στην Ελλάδα, θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά με στόχο τα πολλά γκολ και την κατάκτηση τροπαίων", τονίζουν χαρακτηριστικά οι Αλγερινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου