ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Έρχεται… ψαλίδι

Έρχεται… ψαλίδι

31/03/2011


Έρχεται… ψαλίδι
Η ΑΕΚ εξασφαλίζει την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, αλλά τα οικονομικά προβλήματα την οδηγούν σε δραστική μείωση του μπάτζετ για την επόμενη περίοδο. Η «Ένωση» μπορεί να πρόλαβε στο… νήμα τις προθεσμίες για να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ, ωστόσο θα πρέπει να βρει άλλα 5,5 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο και τα χρέη συσσωρεύονται.

Οι περικοπές είναι μονόδρομος και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών, πιθανώς και αποδεσμεύσεις αν βρεθούν ομάδες για να «φορτωθούν» κάποια δυσβάσταχτα για την ΠΑΕ συμβόλαια. Στην κατηγορία παικτών δεν υπάρχουν και πολλοί «κιτρινόμαυροι» που θα μπορούσαν να φέρουν σεβαστά ποσά στα ταμεία του συλλόγου και μοιραία το μυαλό πηγαίνει στους Σκόκο, Μάκο, Μανωλά και Γκέντσογλου. Δεν αποκλείεται στην αποστολή να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο… ξεχασμένος Ντίνο Ντρπιτς.

Την άλλη εβδομάδα για Μπλάνκο

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, για το τελικό ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη για το θέμα του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού. Η τελική πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι για διετές συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται κάποια μπόνους. Ο «Ζορό» θέλει να παραμείνει, αλλά κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τις προθέσεις του.

Λύση Γιάχιτς

Ο Κώστας Μανωλάς είναι τιμωρημένος, ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κι ένα μήνα πριν τον τελικό του Κυπέλλου δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνέψει τη συμμετοχή του, ενώ ο Κριστιάν Νασούτι υπέστη χθες διάστρεμμα. Με αυτά και με αυτά, ο Νταβίντ Ματέος έμεινε… μόνος στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική. Ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα καταλήξει στη λύση του Σανέλ Γιάχιτς για να καλύψει τη δεύτερη θέση του στόπερ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου