ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Της... Λιβύης στον Ηρακλή με την αδειοδότηση!

Της... Λιβύης στον Ηρακλή με την αδειοδότηση!

Ημερομηνία: 31/03/2011 
 
Της... Λιβύης στον Ηρακλή με την αδειοδότηση! Ο Ηρακλής βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό, αφού σε λίγες ώρες εκπνέει η προθεσμία για να υπογράψουν διακανονισμό όλοι όσοι δικαιούνται χρήματα και δεν τα έχουν πάρει.
"Να έρθει ο Καρύδας με τους παίκτες του να υπογράψουν, γιατί αλλιώς θα πάω εγώ στη Βέροια να του πνίξω το παιδί" φέρεται να απείλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, τον μάνατζερ Δημήτρη Καρύδα, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του για να τον δείρει!
Ο μάνατζερ, Δημήτρης Καρύδας, συγκρατήθηκε από τρίτους και δεν απάντησε με χειροδικία στις απειλές του Τάκη, ούτε τελικώς προχώρησε σε μήνυση, και έτσι ο πρόεδρος του Ηρακλή γλίτωσε τη σύλληψη και το αυτόφωρο.

Στον πρόεδρο του Ηρακλή επιτέθηκε φραστικά και ο Μάρα, ο οποίος τον αποκάλεσε ψεύτη μπροστά σε δέκα άτομα και είπε στον Γιάννη Τάκη ότι δεν έχει πληρωθεί για φέτος ούτε ένα μισθό και πως κάποια χρήματα που έχει πάρει αφορούν τον περσινό διακανονισμό. Γιάκομπ και Κατσαμπής επίσης αρνήθηκαν να υπογράψουν διακανονισμό, καθώς ο πρόεδρος δεν τους δίνει ούτε ένα ευρώ προκαταβολή.
Σχετικά με την αδειοδότηση, προφανώς τα πράγματα ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, καθώς οι συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες θα έπρεπε να έχουν γίνει πριν μερικούς μήνες. Μάλιστα, ο Γιάννης Τάκης φέρεται να είπε μεταξύ άλλων: "Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν, αλλά να δούμε ποιος θα τολμήσει να ρίξει κατηγορία τον Ηρακλή".
Ο Γιάκομπ δήλωσε ξεκάθαρα: "Δεν υπογράφω κι ας γίνει ό,τι θέλει"! Ο Τάσος Κατσαμπής από την πλευρά του είπε στους υπόλοιπους παίκτες ότι δεν συμφώνησε και δεν υπέγραψε, ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Ηρακλή έλεγε ότι τα βρήκαν σε όλα μαζί του και συμφωνήσανε!
Οι Τουμά και Μπόσνιακ διεκδικούν οφειλόμενα 250.000 ευρώ, για τα οποία ζητούν απλώς μια προκαταβολή και να χαρίσουν ένα ποσό στον Ηρακλή, κάτι που επίσης δεν είναι διατεθειμένη να κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής...
Συνολικά, έξι παίκτες του Καρύδα και κάποιοι άλλοι που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γ. Ζελελίδης δεν συμφώνησαν για διακανονισμό, αφού ζητούν προκαταβολές τις οποίες δεν δίνει ο Ηρακλής.
www.soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου