ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!

Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!

Την ώρα που η οικογένεια Γιαννακόπουλου δόξαζε τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εισέβαλλε μανιασμένος στο gazzetta απειλώντας και προκαλώντας φθορές! Αναζητείται πλέον από το Αυτόφωρο!
Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό που ξεπερνά τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του gazzetta. Μόλις 12 ώρες μετά την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague, κι ενώ τα εκατομμύρια πράσινων φιλάθλων γιόρταζαν, ο υιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, σε κατάσταση αλλοφροσύνης έφτασε στα γραφεία του gazzetta και με αλαλαγμούς απειλούσε τις οικογένειες και τα παιδιά (!!!) εργαζομένων στο site αλλά και την σωματική ακεραιότητα των ιδίων!
Εξύβρισε οτιδήποτε… επουράνιο και επίγειο βρέθηκε στο διάβα του, προκάλεσε φθορές και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο όπου τον περίμεναν οι συνοδοί του, απείλησε ότι θα ξανάρθει όχι μόνο στο κτίριο του gazzetta αλλά και στα σπίτια των δημοσιογράφων! Δικαίως θα αναρωτηθείτε τώρα το… γιατί!
Από τηλεφωνικές επικοινωνίες που προηγήθηκαν προκύπτει ότι η αφορμή ήταν ένα comment αναγνώστη, το οποίο μάλιστα διεγράφη μόλις έγινε αντιληπτό και πριν έρθουν οι απρόσκλητοι επισκέπτες…

«Απολύστε τον αλλιώς...»
Σε ό,τι αφορά τις αιτίες… άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, ωστόσο οι απειλές που είχαν εκτοξευθεί τις προηγούμενες ημέρες, μπορούν να βάλουν σε σκέψεις κάθε υγιώς σκεπτόμενο νου. Ήταν η ανάρτηση της είδησης (που δεν προβλήθηκε από την πλειοψηφία των Media) για το πανό που σήκωσε η Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ την Τρίτη; Ήταν το blog του Νικόλα Βασιλαρά «Αυτό φταίει» για το οποίο ζήτησε την απόλυσή του και από το gazzetta ειδάλλως θα έγραφε συκοφαντικά δημοσιεύματα για ανθρώπους του gazzetta (πράγμα που όντως συνέβη αφού φυσικά δεν απολύθηκε ο Βασιλαράς…); Ήταν άλλου είδους απωθημένα; Είναι κάτι που πιθανότατα θα μάθουμε λίαν συντόμως…
Για λόγους ηθικής δεν θα προχωρήσουμε στην πλήρη καταγραφή των απειλών που εκτοξεύθηκαν διά ζώσης αλλά και τηλεφωνικά. Απειλές που προκαλούν ανατριχίλα.
Αναζητείται από την αστυνομία
Η υπόθεση εξάλλου, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραπέμπονται ήδη στη δικαιοσύνη καθώς από χθες το απόγευμα εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο ιδιοκτήτης της DPG Media Group αναζητείτο από την αστυνομία χωρίς αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να καταγγείλουμε το περιστατικό – για το οποίο έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις - προκειμένου κυρίως να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση ανθρώπων που μπορούν να απειλούν, να σπάνε και να εξυβρίζουν, αλλά και να συκοφαντούν επειδή δεν υποκύπτουμε σε πιέσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου