ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ζητείται βοήθεια

Ζητείται βοήθεια

02/04/2011
Ζητείται βοήθεια
Σε κυνήγι… συμπαικτών έχουν επιδοθεί οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τα προβλήματα δεν λύθηκαν με τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Λίαν συντόμως ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς θα αναγκαστούν να εκταμιεύσουν σημαντικά ποσά για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και οι διακανονισμοί που έκανε η διοίκηση, χωρίς να συνυπολογίζονται τα έξοδα για την επόμενη περίοδο. Παράλληλα, αν η ΕΠΟ επιμείνει στο θέμα της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής 7 εκατ. ευρώ μέχρι τις 30 Απριλίου, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι δύο βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ θα δεχτούν να καλύψουν αυτό το ποσό.

Έτσι αναζητούνται επενδυτές για να μοιραστεί το βάρος των υποχρεώσεων, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται… φως. Ο Κώστας Μακρής έχει ζητήσει χρόνο για να εξετάσει τα δεδομένα προτού αποφασίσει αν θα «μπει» στην ΠΑΕ, ενώ οι κρούσεις σε άλλους επιχειρηματίες έχουν πέσει στο κενό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραμένει αρνητικός.

Το βέβαιο είναι πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η διοίκηση της ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να μειώσει δραστικά το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, προχωρώντας σε πωλήσεις, πιθανώς και αποδεσμεύσεις.

Ψάχνεται ο Σκόκο

Εντείνονται οι φήμες πως ο Νάτσο Σκόκο αναζητεί τρόπο φυγής από την ΑΕΚ. Μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιό του, ωστόσο η επίθεση στην οικία του έχει σοκάρει τον Αργεντινό επιθετικό και η στάση του στο θέμα του διακανονισμού των χρημάτων που του οφείλονται (ήταν ο πιο σκληρός διαπραγματευτής μεταξύ των παικτών της ομάδας) ερμηνεύτηκε από πολλούς ως προάγγελος αποχώρησης.

Η διοίκηση της «Ένωσης», ιδιαίτερα αν δεν βρεθεί νέος επενδυτής ή ακόμη περισσότερο αν υπάρξει αποχώρηση κάποιου εκ των μεγαλομετόχων, θα υποχρεωθεί ούτως ή άλλως να μειώσει δραστικά το κόστος της ομάδας και δεν είναι καθόλου απίθανο να επιδιώξει πώληση του Σκόκο, το συμβόλαιο του οποίου για την επόμενη σεζόν προβλέπει 1 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σκόκο είναι-σύμφωνα με πληροφορίες-3 εκατ. ευρώ για ομάδες του εξωτερικού και 5 εκατ. ευρώ για ελληνικούς συλλόγους.

Με την καλή της ενδεκάδα

Το σχήμα που φάνηκε να λειτουργεί καλύτερα από κάθε άλλο τη φετινή περίοδο με μοναδική απουσία αυτή του Τραϊανού Δέλλα φαίνεται να ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:00). Δεδομένης της απουσίας του ανέτοιμου Δέλλα, που αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Νασούτι, οι υπόλοιποι σε σχήμα 4-4-2 (ή 4-3-1-2) θα είναι οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος ή Γκερέιρο, Σκόκο και Μπλάνκο.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου