ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Να το σηκώσει ο "Σόφο"

Να το σηκώσει ο "Σόφο"

01/04/2011

Αν και το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνειρό του για το άλμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν επιτεύχθηκε και συν τοις άλλοις αποτέλεσε παρελθόν για τον Ολυμπιακό, εντούτοις κατάφερε να βρει τη Γη της επαγγελίας του στην "ομάδα του λαού".

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης -περί ου ο λόγος- αποδεικνύεται λίρα εκατό για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις όσο και στην Ευρωλίγκα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του Ισραήλ στο Final-4 της Βαρκελώνης το τριήμερο 6-8 Μαΐου.

Έχει προκύψει βέβαια ένα θέμα με τους Ισραηλινούς, διότι η 8η Μαΐου είναι μία από τις πιο ιερές για την χώρα, καθώς είναι μία ημερομηνία μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες της. Τα πάντα παραλύουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Ισραήλ και θα πέσει τρελό "κράξιμο" σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας σε ενδεχόμενο μικρό ή μεγάλο τελικό εκείνη την ημέρα. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το ζήτημα, αλλά δεν είναι της παρούσης...

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο "big-Sofo" μπορεί να βρεθεί στο διάβα του Παναθηναϊκού μόνο στον τελικό ή και στο ματς της παρηγοριάς νωρίτερα, καθώς οι μεν πράσινοι παίζουν με την Σιένα του Νίκου Ζήση και η δε Μακάμπι με τη νικήτρια του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια. Με τους χιλιάδες Ισραηλινούς να θεωρείται δεδομένο ότι θα κατακλύσουν τις εξέδρες του γηπέδου της Βαρκελώνης, ο Σοφοκλής και η παρέα του είναι σε θέση να σηκώσουν το τρόπαιο.

Ο Σχορτσανίτης έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, κόντρα στους συγκεκριμένους ψηλούς του "τριφυλλιού" δύσκολα θα έχει αντίπαλο στη ρακέτα, επομένως μπορεί να τους βάλει στα καλάθια. Φέτος πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν, θέλει να φτάσει μέχρι την πηγή και να πιει νερό, άρα μπορεί σε κάθε περίπτωση να αποτελέσει αντίβαρο στην προσπάθεια των πράσινων για την κατάκτηση της κορυφής.

Είναι πλέον ο μοναδικός Έλληνας παίκτης μετά τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος θα έχει τρίτη σερί παρουσία σε Final-4 της Ευρωλίγκα και γιατί όχι να μην αποδειχθεί και η... φαρμακερή. Για τον πρώην ερυθρόλευκο σέντερ έφτασε η στιγμή να το γευτεί το απόλυτο νέκταρ της επιτυχίας σε συλλογικό επίπεδο.

Του το ευχόμαστε ολόψυχα...

Δείτε τον πανηγυρισμό του μετά τον χθεσινό αγώνα:


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου