ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην αναμέτρηση της Πέμπτης (31/3) κόντρα στη Σιένα (88-76) στο "Palaestra Arena" για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, στην προημιτελική φάση της Euroleague. Συγκινητικός ο Γκόρντον, πάλεψε ο Μπουρούσης.
Οι ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν από το Final-4 της Βαρκελώνης, με συνολικό απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες από την Σιένα, και πλέον καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει των εντός συνόρων υποχρεώσεων (τελικός Κυπέλλου και πρωτάθλημα).

Παπαλουκάς: Μηδενική η προσφορά του αρχηγού, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός τον χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά μέσα στη σεζόν. 0 (!) πόντοι, 0(!) ασίστ και 2 αμυντικά ριμπάουντ στα 12 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε...Τώρα πρέπει να μαζέψει τις δυνάμεις του και να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του γιατί το πρωτάθλημα αυτό πρέπει να κατακτηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Νεστέροβιτς: Όσο φιλότιμος και αν είναι ο Σλοβένος παικταράς, δεν παύει να είναι 35 ετών και σε αυτό το σημείο της χρονιάς, η κούραση μοιάζει να τον καταβάλει. "Κουβάλησε" την ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και έχει χάσει τη φρεσκάδα του. Δεν μπόρεσε να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κανείς δεν δικαιούται να έχει παράπονα από την μέχρι στιγμής προσφορά του Ράσο...

Σπανούλης: Ήταν άστοχος στα πρώτα σουτ που πήρε (ξεκίνησε με 0/3) και ήταν καλά κλεισμένος από την ιταλική άμυνα. Πέτυχε ένα καλάθι μετά από 12' συμμετοχής του στον αγώνα. Στο 27' έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο στην λήξη της επίθεσης και αμέσως μετά υποχρέωσε σε επιθετικό φάουλ τον ΜακΚάλεμπ, στην καλύτερη στιγμή του στον αγώνα. Κέρδισε πολλά φάουλ (10) από τους παίκτες τη Σιένα αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο κρισιμότερο ματς της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας. Έχει παραστάσεις από μεγάλα ματς και έμπειρος όπως είναι θα πρέπει να βοηθήσει ψυχολογικά τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, γιατί ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου και αυτοί του πρωταθλήματος κόντρα στην πρώην ομάδα του. Και ο Βασίλης θέλει να τα πάρει και τα δύο...

Μπουρούσης: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ψηλό, με σωστές αλλαγές στην άμυνα, παλικαρίσια καλάθια στην επίθεση (3/3 διπ. στα πρώτα 8') αλλά και αστοχία στις βολές (1/4). Ανάλογη ήταν και η παρουσία του στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, αλλά φορτώθηκε γρήγορα με 4 φάουλ και έκατσε στον πάγκο. Όταν ξαναμπήκε στον αγώνα, προσπάθησε όσο μπορούσε να "σπρώξει" τον Θρύλο στην ανατροπή αλλά δεν είχε ανάλογη συμπαράσταση από τους υπόλοιπους, εκτός του Γκόρντον. Μαζί με τον Αμερικανό, οι κορυφαίοι των ερυθρολεύκων.

Κέσελ: Δεν πάτησε καθόλου στο παρκέ.

Μαυροκεφαλίδης: Άρχισε στην πεντάδα του Ολυμπιακού στην 3η περίοδο και προσπάθησε να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του. Στην άμυνα όμως δεν τα κατάφερνε εξίσου καλά, έκανε άσκοπα φάουλ και έχανε τον προσωπικό του αντίπαλο. Ελάχιστα πράγματα στα 12 λεπτά που έπαιξε...

Νίλσεν: Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια στη σεζόν, ο Αυστραλός είχε καλό ξεκίνημα στον αγώνα, σε άμυνα και επίθεση. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ουσιαστικό για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού και συνέχισε τις... ανάλατες εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την αρχή της χρονιάς.

Παπανικολάου: Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Έρτσεγκ: Είχε προβλήματα με τον Στόουνρουκ στην άμυνα αλλά πήγαινε με πείσμα στα επιθετικά ριμπάουντ στην αρχή του αγώνα. Δυστυχώς ο Σέρβος δεν μπόρεσε να συνεισφέρει καθόλου στην επίθεση (4π., όλους με βολές και 0/3 σουτ), ούτε όμως και στην άμυνα. Σε κακό βράδυ, όπως οι περισσότεροι.

Τεόντοσιτς: Εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε να προσφέρει στην ομάδα του. Δεν μπορούσε να οργανώσει (3λ., 2ασ.) όπως ξέρει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, δεν έβαλε τα σουτ αλλά ήταν ψύχραιμος στις βολές (10/11). Φιλότιμη μα όχι αρκετή η προσπάθεια του.

Χαλπερίν: "Ζεστό" ξεκίνημα από τον Ισραηλινό που πέτυχε τους 5 πρώτους πόντους του Ολυμπιακού. Συνέχισε να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση και ο μόνος περιφερειακός παίκτης των ερυθρολεύκων που ήταν μια διαρκής απειλή για την ιταλική άμυνα στα πρώτα 25' της αναμέτρησης. Δεν είναι όμως ο παίκτης εκείνος που έχει την προσωπικότητα να πάρει μια ομάδα στις πλάτες του και έμεινε στις καλές εντυπώσεις των πρώτων 25' του παιχνιδιού...
  
Γκόρντον: Μέτριος στην αρχή του ματς, χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα και ακίνδυνος επιθετικά. Αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Ίβκοβιτς και όταν ξαναπέρασε στο παρκέ στα μισά της 2ης περιόδου ήταν εμφανώς βελτιωμένος και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στην 3η περίοδο ήταν συγκινητικός και κρατούσε σχεδόν μόνος του τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Εκτελούσε με τρίποντα στην επίθεση, έκλεβε στην άμυνα, έπαιρνε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ, έκανε τα πάντα. Κατέθεσε και την ψυχή του στο παρκέ και είναι άξιος συγχαρητηρίων για την συγκλονιστική προσπάθεια του! Κορυφαίος των Πειραιωτών μαζί με τον Μπουρούση. Τώρα βέβαια, πως κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) ο Ολυμπιακός να έχει έναν Αμερικανό φέτος και αυτόν με κυριότερο προσόν την φιλοτιμία και την μαχητικότητα, δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε... Χωρίς αυτό να βαραίνει τον Γκόρντον, που όπως είπαμε, απόψε ήταν συγκινητικός.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου