ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ποιόν καλύπτει ο «θαμνάκιας»;

Ποιόν καλύπτει ο «θαμνάκιας»;
Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δήλωσε ότι επιτέθηκε στον Κύρο Βασσάρα ο συλληφθείς «θαμνάκιας»! Ποιός τον έβαλε να υπηρετήσει το καλό του ποδοσφαίρου θα το μάθουμε;

«Με δική μου πρωτοβουλία επιτέθηκα σε βάρος του Βασσάρα, διότι είμαι εξοργισμένος όπως και οι Έλληνες φίλαθλοι με τις διαιτησίες στα γήπεδα. Το έκανα για το καλό του ποδοσφαίρου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο δράστης της επίθεσης στον Κύρο!

Θα πρέπει η σκοτεινή αυτή υπόθεση να προχωρήσει μέχρι τέλους και να αποκαλυφθούν με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας.

Ή μήπως ο ηθικός αυτουργός, όπως βουίζει όλη η πιάτσα ότι υπάρχει και έχει να κάνει με παράγοντα του ποδσφαίρου που έβαλε τον θαμνάκια να κάνει την αγαθοεργεία του για το...καλό του ποδοσφαίρου μας!

Το Thrylos.gr έχει από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης αναρωτηθεί πολλές φορές για το ποιός ευθύνεται για αυτή την άθλια ιστορία ή οποία δεν έχει λάβει την δημοσιότητα που της αρμόζει. Αυτό λέει και τώρα. Να βγει στη φόρα όλη η αλήθεια και να γίνει πλήρης έρευνα για την αποκάλυψή της. Όχι κουκουλώματα.
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου