ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 8-8 ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 8-8 ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
2/4/2011
Ένα δικό του παιχνίδι έχασε ο Ολυμπιακός, που παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 8-8 στην Βουλιαγμένη, καθώς τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκαν με 7-3 και 8-6, χωρίς όμως να καταφέρουν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το φινάλε του αγώνα. Ο κόσμος άκουσε το κάλεσμα της διοίκησης του Θρύλου και έδωσε το παρών στις κερκίδες του κλειστού κολυμβητηρίου Πειραιά, καθώς περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Οι άμυνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει, πάντως, ένα μικρό προβάδισμα με 1-0, μετά από τέρμα της Κρεγκ.

Αντίθετα, στο δεύτερο οκτάλεπτο, το παιχνίδι «άνοιξε». Οι δύο ομάδες άρχισαν να σκοράρουν με ρυθμούς «πολυβόλου», με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην ανάπαυλα, προηγούμενος με 5-3.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, το ματς έδειχνε να κρίνεται, καθώς δύο γκολ των Αντωνάκου και Κρεγκ, έφεραν την διαφορά στο +4 για τον Ολυμπιακό, με τις «ερυθρόλευκες» να φτάνουν στο 7-3. Η Βουλιαγμένη απάντησε με της Γερολύμου και Ρούμπεση, μειώνοντας σε 7-5, με το φινάλε του οκταλέπτου.

Μάλιστα, ένα πέναλτι – γκολ της Γερόλυμου, με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, έφερε το σκορ στο 7-6 και είχαμε και πάλι ντέρμπι. Ένα τέρμα της Αντωνάκου, όμως, έφερε τον Ολυμπιακό στο +2 και πάλι (8-6) και όλα έδειχναν να τελείωναν. Κάτι όμως ο εγωισμός των παικτριών της Βουλιαγμένης, κάτι το αδικαιολόγητο χαλάρωμα του Ολυμπιακού, έδωσε το δικαίωμα στον ΝΟΒ, αρχικά να μειώσει σε 8-7 με την Ασημάκη, και τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, με την Λιώση να διαμορφώνει το τελικό 8-8.

Έτσι, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου αναμένεται να κριθεί στην τελική διαφορά τερμάτων.

Εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς Ολυμπιακού πραγματοποίησε η Κρεγκ καθώς και η Αντωνάκου. Από πλευράς Βουλιαγμένης, η Γερόλυμου κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της ζωντανή, μέχρι το φινάλε του ματς. Να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με περίπου 10λεπτη καθυστέρηση, καθώς η Βουλιαγμένη κατέθεσε ένσταση για την ταυτόχρονη συμμετοχή των Κρεγκ και Φαν Μπέλκουμ από πλευράς Ολυμπιακού.

Τα 8λεπτα 1-0, 4-3, 2-2, 1-3

Ολυμπιακός: Αβραμίδου, Κρεγκ 3, Φαν Μπέλκουμ, Ψούνη, Αντωνάκου 2.

Βουλιαγμένη: Γερόλυμου 3, Κόνουκ, Ρούμπεση, Ασημάκη 2, Λιώση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου