ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τα μάτια στη Γαλλία

Τα μάτια στη Γαλλία

01/04/2011

Μια αγορά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει καλοκαιριού, αποτελεί αναμφίβολα η γαλλική... Η πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών σε προσιτές τιμές, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό, ο οποίος στέλνει ανθρώπους του για να τσεκάρει υποψήφιους στόχους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Ανδρέας Νινιάδης, θα βρεθεί στην χώρα προκειμένου να δει ένα κάρο παίκτες, που βρίσκονται για τα καλά στα ερυθρόλευκα πλάνα.
Το γεγονός ότι τόσο ο Κέβιν Μιραλάς όσο και ο Φρανσουά Μοδέστο "βγήκαν" και με το παραπάνω, δεν πέρασε σε καμία των περιπτώσεων απαρατήρητο και έτσι λογικό είναι να υπάρξει προσέγγιση σε ποδοσφαιριστές που παίζουν στο Σαμπιονά. Έτσι, λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ερυθρόλευκα μάτια σε αρκετά γήπεδα και από εκεί και πέρα θα γίνουν οι όποιες κινήσεις.

Ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν είναι all time classic περίπτωση και ο Ολυμπιακός δεν την εγκαταλείπει στο ελάχιστο, με τον Κολομβιανό μέσο της Βαλενσιέν να έχει κάνει... κλικ εδώ και καιρό. Όσο δεν κλείνει μάλιστα κάπου, τόσο οι Πειραιώτες θα τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό της Λοριάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λοριάν και ως αντί-Ιμπαγάσα είναι μια χαρά περίπτωση. Δεν κοστίζει ένα "καράβι" λεφτά, παίζει σε μικρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, επομένως για τον ίδιο θα αποτελούσε πρόκληση η παρουσία του στον πρωταθλητή Ελλάδας, που θα παίζει και στο Champions League.

Μια πολύ σπουδαία περίπτωση είναι του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 29χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι, είναι πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, παίζει δανεικός στη Μονακό και το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Άπαντες τον γνωρίζουν, είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, τα προσόντα του είναι γνωστά, άρα πρόκειται για μια επιλογή με αρκετή δόση ασφάλειας.

Από τη Μονακό, μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν δυο ακόμη μέσοι, ο 20χρονος Νιγηριανός, Αρούνα και ο 28χρονοςΙβοριανός, Γκοσό. Τα ονόματά τους έχουν ακουστεί και στο παρελθόν, αλλά χωρίς να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο.

Ο Νινιάδης θα δει κατά πίσα πιθανότητα και το ματς της Ρεν με την Οσέρ για τον Γέλεν, τον Ρόι Κοντού, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής, αλλά και τον 30χρονο τερματοφύλακα της Ρεν, Ντουσέζ. Όλοι αυτοί έχουν προταθεί και υπάρχει ανάγκη για ένα τσεκάρισμα, ώστε να διαφανεί η "πάστα" τους.

Παράλληλα, θα δει και το ματς της Σεντ Ετιέν με την Βαλενσιέν στο "Ζοφρουά Γκισάρ", όπου υπάρχει ο γκολκίπερ, Νικολά Πενετό, φυσικά ο Κάρλος Σάντσες (αμφότεροι παίζουν στην Βαλενσιέν), ενώ από τους "στεφανουά" τα βλέμματα πέφτουν πάνω στους Ματουιντί, Περέν και Σακό. Εύκολες περιπτώσεις; Όχι, αλλά ο Νινιάδης θα τους παρακολουθήσει, ώστε να σχηματίσει μια καλύτερη άποψη.
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου