ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Hμέρα του ΘΡΥΛΟΥ

Hμέρα του ΘΡΥΛΟΥ

01/04/2011

Μετά την «ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ»  έφτασε η «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ». Το Σάββατο 2 Απριλίου οι ομάδες πόλο γυναικών, πόλο ανδρών και βόλεϊ ανδρών δίνουν τρία εντός έδρας ντέρμπι και θεωρείται σίγουρο ότι τόσο το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά όσο και το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστα από τους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα τους συμπαρασταθούν στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ταυτόχρονα, όλοι οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις ομάδες μας  με την αποστολή SMS στο 54080 με στόχο την ώρα που θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Volleyleague να έχουν προστεθεί χιλιάδες επιπλέον SMS στα 133.000 που έχουν καταγραφεί έως τώρα στο www.redpeople.gr.


Η «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ» ξεκινά στις 14:00 με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών. «Θα παίξουμε χωρίς άγχος καθώς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα» τονίζει στο www.olympiacos.org η αρχηγός της ομάδας πόλο γυναικών, Μαρία Μπαλωμενάκη και προσθέτει, «το παιχνίδι είναι και ένα τεστ ενόψει της συμμετοχής μας στο φάιναλ – 4 του Τσάμπιονς Καπ, έχουμε προετοιμαστεί καλά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σπριντ στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών και ο αρχηγός της ομάδας μας Νίκος Δεληγιάννης δηλώνει: «Το παιχνίδι εκτός από το ότι είναι  βαθμολογικά σημαντικό  είναι και αγώνας πρεστίζ για την ομάδα μας. Ετσι το προσεγγίζουμε και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πανηγυρίσουμε τη νίκη μαζί με τον κόσμο μας που τόσο πολύ έχει στηρίξει εμπράκτως τον σύλλογο».

Στις 19:00, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν με φόντο το φιλέ του βόλεϊ. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη τους πράσινους  στο πλαίσιο της  22ης αγωνιστικής της Volleyleague με την οποία πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου. Ο αρχηγός των κυπελλούχων Ελλάδας, Ανδρέας Ανδρεάδης δηλώνει:
«Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα κρίνει τη θέση από την οποία θα ξεκινήσουμε τους αγώνες μας στην ημιτελική φάση των πλέι οφ. Ωστόσο, για εμάς μετρά πολύ περισσότερο να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας, τους οποίους στεναχωρήσαμε στον εντός έδρας αγώνα με την Ε.Α. Πατρών. Τρία είναι τα κλειδιά για τη νίκη. Η σοβαρότητα, η προσήλωση στο στόχο μας και η ισορροπία μεταξύ της επιθετικής και αμυντικής μας λειτουργίας».

*Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός(Α1 πόλο ανδρών) θα διατίθενται πριν από την έναρξή του  από το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, θα είναι ονομαστικά και θα γίνεται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

**Υπενθυμίζουμε τα μέτρα τάξης που αποφασίστηκαν μετά από σύσκεψη που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον  αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της ΕΣΑΠ και των ΤΑΑ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού:

-Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00', παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδος

-Οι θύρες του γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 16.30'

-Θα εφαρμοστούν αυστηρά αστυνομικά μέτρα, με τρεις ζώνες ελέγχου περιμετρικά του γυμναστηρίου

-Θα εκδοθούν 1300 εισιτήρια

-Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα γίνεται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

-Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν μόνο από τα γραφεία του Ολυμπιακού ΣΦΠ (Πλ. Αλεξάνδρας -Πειραιάς) και όχι από τα εκδοτήρια του γυμναστηρίου

-Θα υπάρξει διαφορετική είσοδος για τους οργανωμένους φιλάθλους

-Ο τελικός έλεγχος της εισόδου στο γήπεδο, θα γίνεται από την ΕΣΑΠ

-Οι εκπρόσωποι των φορέων αθλήματος (διαιτητές, προπονητές ) θα μπορούν να εισέλθουν, μόνο με λίστα των φορέων τους, που θα πρέπει να κοινοποιηθεί στην ΕΣΑΠ μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

-Θα επιτραπεί η είσοδος, χωρίς εισιτήριο, παιδιών των ακαδημιών του Ολυμπιακού ΟΣΦΠ, με την συνοδεία των προπονητών τους

-Αυτοί που θα παρευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου θα είναι εφοδιασμένοι με ταυτότητες ΕΣΑΠ
-Θα εκδοθούν ειδικές διαπιστεύσεις για το παρκινγκ του γυμναστηρίου
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου