ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τσουρή: «Και τα δυο τρόπαια»!


Τσουρή: «Και τα δυο τρόπαια»!

29 Μαρτίου, 2011

ΤΣΟΥΡΗΗ πολίστρια του Θρύλου με δηλώσεις στον Sentra 103,3 αναφέρθηκε στο φάιναλ φορ, στις εγχώριες διοργανώσεις και στο οικονομικό θέμα της γυναικείας ομάδας πόλο και για τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars»!.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Τσουρή:
Για την συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars»:
«Δεν ξέρω αν είμαι καλή αλλά προσπαθώ. Πιο εύκολο είναι το τέρμα στο πόλο γιατί ξέρω να το κάνω καλύτερα. Έγινε η πρόταση από τον ANT1 αρκετό καιρό πριν αλλά πήρα την απόφαση αυτή επειδή ήταν μεγάλη η πρόκληση για κάτι που δεν είχα ιδέα να κάνω και να το κάνω δημόσια.
Είναι κάτι έξω από την φύση μου αλλά είναι για φιλανθρωπικό σκοπό οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με στηρίζουν όλα τα κορίτσια αλλά είναι λογικό να υπάρχουν πειράγματα, σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι. Ρυθμό πάντως θέλει και στο πόλο και τον χορό».
Για το φάιναλ φορ και τον αγώνα με την Κατάνια:
«Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα άλλα έχουμε αρκετές ημέρες μέχρι να έρθει το φάιναλ φορ».
Αν θα πάρουν όλους τους τίτλους φέτος:
«Θέλουμε να πάμε πολύ καλά γιατί είμαστε μια ωραία και αγαπημένη ομάδα και είναι πρόκληση να το κάνουμε γιατί πέρσι δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα, να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε και μπορεί να τα καταφέρουμε να πάρουμε και τα δυο τρόπαια».
Για τα οικονομικά προβλήματα:
«Προς το παρόν τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτες, μπορεί να έχουν έρθει κάποια χρήματα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχουν φτάσει ακόμη σε εμάς, δεν νομίζω να αργήσει πάντως να έρθει και αυτή η στιγμή να πληρωθούμε γιατί όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου