ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης! "Τον χτύπησα για το... καλό του ποδοσφαίρου"!

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης! 

"Τον χτύπησα για το... καλό του ποδοσφαίρου"!

Ημερομηνία: 30/03/2011
Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης! Πολύ κοντά στην λύση του μυστηρίου της επίθεσης στον Κύρο Βασάρα τον προηγούμενο Οκτώβριο, μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται η αστυνομία. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί.
Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχουν στρέψει τις έρευνες σε έναν από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της νύχτας, με τα αρχικά Γ.Μ., τον οποίο θεωρούν «δράστη» της επίθεσης.
Οι αστυνομικοί φέρεται να εκτιμούν ότι το άτομο αυτό ήταν εκείνο, που το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου ακολούθησε με μηχανή το ταξί που μετέφερε το Κύρο Βασσάρα από το ΟΑΚΑ στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, όπου και του επιτέθηκε.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες βράδυ, ο Γ.Μ. συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης αλλά για άλλη υπόθεση στα πλαίσια της μεγάλης επιχείρησης «σκούπας» της αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Το μεγάλο «στοίχημα» για τους αστυνομικούς είναι να αποδείξουν ότι ο Γ.Μ. είναι ο δράστης της επίθεσης και πιθανόν να τον συνδέσουν με ποδοσφαιρικό παράγοντα, που φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση αφού έχουν εντοπιστεί τηλεφωνικές κλήσεις με άτομο της προσωπικής του φρουράς.

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον Κύρο Βασάρα τον περασμένο Οκτώβριο, που έχει τα αρχικά Γ.Μ, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε χωρίς να τον βάλει κανείς στον πρώην διεθνή διαιτητή. Ο λόγος; Ήθελε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Στο "dikisports.blogspot.com" αναφέρονται τα εξής:
"Ο διαβόητος "Θαμνάκιας" (Γ.Μ.) που συνελήφθη ως υπαίτιος της επίθεσης κατά Βασάρα, τρέλανε τους...αστυνομικούς.
"Εκανα ό,τι έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου", είπε.
"Δεν μ΄έβαλε κανείς.Το έκανα γιατί έχω αγανακτήσει με τις κακές διαιτησίες, όπως έχουν αγανακτήσει όλοι οι έλληνες φίλαθλοι", τόνισε στους αποσβολωμένους αστυνομικούς".

www.soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου