ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην ήττα με 2-1 κόντρα στην Μπρέντα το Σάββατο (30/7), στο τέταρτο φιλικό ματς των ερυθρολεύκων στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Κορυφαίος ο Φετφατζίδης, πολύ καλοί οι Μιραλάς, Ιμπαγάσα.
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στον τέταρτο φετινό φιλικό του αγώνα, κόντρα στην ολλανδική Μπρέντα, το Σάββατο 30/7.
H αναλυση της εμφάνισης των παικτών του Θρύλου στην αναμέτρηση κόντρα στην γερμανική ομάδα.


Δασκαλάκης:  Στο ξεκίνημα του αγώνα είχε μια αψυχολόγητη έξοδο που ευτυχώς δεν στοίχισε στην ομάδα του αλλά όσο πέρναγε η ώρα έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πόδια του και σε δύο περιπτώσεις είχε καλές τοποθετήσεις αποσοβώντας τον κίνδυνο για τους ερυθρόλευκους. Ξεκίνησε καλά και το δεύτερο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια δέχτηκε 2 τέρματα, από τα οποία είχε ένα μικρό μερίδιο ευθύνης στο πρώτο. Με καλές και κακές στιγμές η παρουσία του Κρητικού γκολκίπερ στο 90λεπτο.

Μανιάτης: Καλό πρώτο ημίχρονο για τον δεξιό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έκλεψε αρκετές φορές την μπάλα και έβγαλε στην επίθεση τους συμπαίκτες του, χωρίς μάλιστα να έχει και τις απαιτούμενες βοήθειες από τον παρτενέρ του στη δεξιά πλευρά, Γκρμπιτς. Αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση του και στα πρώτα 20' του δευτέρου μέρους, αλλά στη συνέχεια έμεινε από ...καύσιμα και έχασε τους προσωπικούς του αντιπάλους σε 2-3 περιπτώσεις. Καλό ματς για τον 25χρονο διεθνή μπακ.

Μαρκάνο: Θετικός στις επεμβάσεις του ο Ισπανός στόπερ, καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ιδιαίτερα ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του. Βέβαια η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά όπως και να 'χει, ο Μαρκάνο ήταν αρκετά πιο ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Στο πρώτο γκολ του Σχαλκ δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Παπάζογλου και φέρει μερίδιο ευθύνης. Έδειξε σημάδια βελτίωσης, θα κριθεί πιο ουσιαστικά μόλις ολοκληρωθούν τα φιλικά της ομάδας.

Παπάζογλου: Προσπαθεί πολύ ο 23χρονος στόπερ για να πείσει τον Βαλβέρδε να τον κρατήσει. "Τρώει σίδερα" στις περισσότερες φάσεις αλλά ο ενθουσιασμός του και η απειρία του πολλές φορές τον παρασύρουν σε λάθη και εύκολες κάρτες. Στο πρώτο γκολ του Σχαλκ, ήταν μακριά από τον αντίπαλο του και φέρει μερίδιο ευθύνης, όπως και ο Μαρκάνο. Έχει τις προοπτικές, του λείπει η εμπειρία και θέλει ακόμη δουλειά στην τακτική. Μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό.

Βαλεριάνος: Εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό αριστεροπόδαρο μπακ στα πρώτα 45' της αναμέτρησης. Αμυντικά ήταν "καμικάζι" και επιθετικά πήρε πρωτοβουλίες και στήριξε επαρκώς τον Φετφατζίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση του, εξαιτίας της κούρασης, και υπέπεσε σε κάποια λάθη, όσον αφορά τις τοποθετήσεις του κυρίως. Αν συνεχίσει να δουλεύει με το κεφάλι κάτω, έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή λύση για το μέλλον.

Μοδέστο: Μαχητής ο Κορσικανός σε όλο το ματς κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τους προσωπικούς του αντιπάλους, χωρίς όμως να βοηθήσει ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Όσο πέρναγε η ώρα έχανε τις ανάσες του και η απόδοση του έπεφτε. Θετική η παρουσία του στην αναμέτρηση.

Ιμπαγάσα: Όσο άντεξε εκείνος, ο Ολυμπιακός έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα. Είχε σωστές μεταβιβάσεις, ήξερε πότε να ανεβάζει και πότε να κόβει ταχύτητα και βοηθούσε και ανασταλτικά. Στα 35 του όμως ήταν μοιραίο να κουραστεί σχετικά γρήγορα και να γίνει αλλαγή στο 66'. Με αυτόν στην ενδεκάδα, οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, μόλις βγήκε, έπεσε και η απόδοση της ομάδας. Όσο μπορεί, είναι εγγύηση ο Αργεντινός.

Γκρμπιτς: Κατώτερος από τις προηγούμενες εμφανίσεις ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός. Δεν του βγήκαν οι ατομικές προσπάθειες, ενώ δεν βοήθησε καθόλου αμυντικά τον Μανιάτη. Γενικά δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπρέντα για τον Γκρμπιτς.

Φετφατζίδης: Ο κορυφαίος του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ ώριμη και ουσιαστική η παρουσία του Φετφατζίδη στην αναμέτρηση, ήταν ένας διαρκής πονοκέφαλος για την αντίπαλη άμυνα, ενώ έβαλε και πολύ δύναμη στο παιχνίδι του. Απέφυγε τις περιττές ενέργειες και ετοίμασε το γκολ του Μιραλάς. Εξαιρετική η παρουσία του στον αγώνα.

Φουστέρ: Με πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι του ο Ισπανός στα πρώτα 30' του παιχνιδιού, όταν με δύο ωραίες κάθετες πάσες έβγαλε φάτσα με το γκολ τους Γκρμπιτς και Ιμπαγάσα που όμως αστόχησαν. Δοκίμασε τα πόδια του σε 3-4 περιπτώσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ είχε και το κλασικό τρέξιμο α λα ...Φουστέρ. Μετά το 60' έπεσε η απόδοση του και σε συνδυασμό με την έξοδο του Ιμπαγάσα από το ματς, ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο του κέντρου. Θετικός για 60 λεπτά ο Νταβίδ.

Μιραλάς: Έδειξε επιτέλους να βρίσκει τα πατήματα του στο φιλικό κόντρα στους Ολλανδούς. Οι αντίπαλοι του δεν μπορούσαν να τον κόψουν με τίποτα στα πρώτα 45', όπου ο Βέλγος ήταν πολύ καλός, σκοράροντας και ένα υπέροχο γκολ. Μετά την ανάπαυλα δεν είχε τον ίδιο ρυθμό στο παιχνίδι του και αντικαταστάθηκε από τον Πάντελιτς στο 77'. Εξαιρετικός στο πρώτο μέρος ο Βέλγος, έπεσε στην επανάληψη.

Σουμπίνιο: Μπήκε στο 66' στη θέση του Ιμπαγάσα, όταν όλοι οι συμπαίκτες του είχαν ήδη αρχίσει να κουράζονται και έτσι δεν κατάφερε να συνεισφέρει κάτι ουσιαστικό στην αναμέτρηση. Πέρασε 2-3 ωραίες κάθετες πάσες στην επίθεση αλλά ανασταλτικά είχε προβλήματα. Δεν μπορεί να κριθεί με ασφάλεια σε αυτό το ματς.

www.redplanet.gr/
Αβραάμ: Πέρασε στη θέση του Παπάζογλου, όταν είχε πάρει τον Ολυμπιακό η κάτω ...βόλτα. Προσπάθησε να μπαλώσει τις τρύπες στην άμυνα, με το παιχνίδι να έχει πάρει ένα γρήγορο ρυθμό. Στο δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν οι Πειραιώτες, θα μπορούσε να απομακρύνει καλύτερα την μπάλα. Δεν μπορεί επί της ουσίας να κριθεί αφού έπαιξε λίγο.

Πάντελιτς: Προσπάθησε να δώσει πνοή στην επίθεση ο Σέρβος αλλά στην φάση του 90' ήταν εξοργιστικά επιπόλαιος, σκορπώντας την καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού για να ισοφαρίσει το ματς. Αν ήταν ματς Champions League, θα ήταν για κρέμασμα ο Μάρκο...

Ουρτάδο: Έπαιξε ελάχιστα στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί.

Κατάι: Στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του στον αγώνα είχε 1-2 καλές ενέργειες. Η παρουσία του δεν επιδέχεται κριτικής. Θα τον δούμε καλύτερα στο φιλικό με την Χέρενφεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου