ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Παίζουν όπου θέλουν οι NBAερς

Παίζουν όπου θέλουν οι NBAερς

29/07/2011
Το ελεύθερο στις υπερατλαντικές μετακινήσεις παικτών ΝΒΑ μέχρι την άρση του λοκ άουτ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έδωσε σήμερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ (FIBA), η οποία, σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ στο ΝΒΑ οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν όπου θέλουν, είτε πρόκειται για εθνικές ομάδες, είτε για συλλόγους».

Ωστόσο, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όποιος παίκτης μεταβεί σε ομάδα εκτός ΗΠΑ, τότε το ρίσκο είναι προσωπικό, ειδικά στην περίπτωση που τραυματιστεί.

Η ανακοίνωση ήρθε μία ημέρα πριν το κρίσιμο ραντεβού του Κόμπι Μπράιαντ με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, στην οποία και θα κριθεί αν ο «αστέρας» των Λέικερς γίνει συμπαίκτης στην τουρκική ομάδα με τον σούπερ σταρ των Νετς, Ντερόν Ουίλιαμς.

Πρόσφατα, μάλιστα, και ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ (Οκλαχόμα), αποκάλυψε ότι οι πιθανότητες για μια υπερατλαντική μετακίνησή του είναι 50-50.

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δική του ανακοίνωση ότι: «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο και υποστηρίζουμε την επιθυμία κάθε παίκτη να αγωνιστεί όπου και όποτε θέλει».
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου