ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Φουστέρ: "Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια"

Φουστέρ: "Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια"

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε για τις εντυπώσεις του από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης (1-1), επισημαίνοντας, πάντως, πως είναι νωρίς, οπότε δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια.
Λίγο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βέρντερ Βρέμης (1-1) στην Γερμανία, ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων, Νταβίδ Φουστέρ, μίλησε στην κάμερα του "Novasports" για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι, επισημαίνοντας πάντως, πως είναι νωρίς, οπότε δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια.
Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, σχολίασε: "Σίγουρα είδαμε ένα Ολυμπιακό που έχει όρεξη για να κάνει ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ας μην ξεχνάμε, όμως, πως αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είναι έτοιμη να παίξει στην Μπουντεσλίγκα η οποία θα ξεκινήσει σύντομα, οπότε το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό για εμάς".


Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο ματς; "Στο ποδόσφαιρο έχεις καλές και κακές μέρες. Κάποιες φορές θα παίξεις καλά και κάποιες όχι. Αυτή την στιγμή είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και δουλεύουμε. Τα σημαντικά ματς θα ξεκινήσουν αργότερα. Είναι ακόμη νωρίς,  βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, οπότε δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Υπάρχουν νέοι παίκτες στο ρόστερ που ακόμη δεν γνωρίζουν την ομάδα και ακόμη την μαθαίνουν, οπότε είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο για να "δέσουμε". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου