ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Φιλικό: Άρης – Penarol 1-2 (video)

Φιλικό: Άρης – Penarol 1-2 (video)


aris penarol 1 2 videoΟ Άρης ηττήθηκε 2-1 από την Penarol σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Ουρουγουανοί προηγήθηκαν στο 22΄ με τον Perez, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν προσωρινά στο 39΄ με τον Soltani και ο Corujo στο 71΄ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» επηρέασε θετικά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι οποίοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Perez στο 22΄ και οι «κίτρινοι» πίεσαν στη συνέχεια προσπαθώντας να απαντήσουν άμεσα. Δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, πριν τελικά ο Soltani κάνει στο 39΄ το 1-1. Επτά λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, ο Γαλλοαλγερινός «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα, αλλά είδε την μπάλα μετά το σουτ του να σταματά στο δοκάρι. Στο 57΄ η Penarol… ισοφάρισε τις χαμένες ευκαιρίες, με τον Pastorini να αστοχεί για λίγο. Στο 71΄ ο Vangjeli ανέτρεψε τον Silva μέσα στην περιοχή και ο Μήτσιος καταλόγισε σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Corujo, ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-2. Στα τελευταία λεπτά, ο Carini κράτησε όρθια την ομάδα του σε δύο περιπτώσεις, απομακρύνοντας τα σουτ του Faty στο 83΄ και του Οικονομόπουλου στο 87΄ με αποτέλεσμα το 1-2 να παραμείνει μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 39΄ Soltani / 22΄ Perez, 71΄ πεν. Corujo
Συνθέσεις
Άρης: Σηφάκης (46΄ Βελλίδης), Vangjeli (77΄ Καζναφέρης), Λαζαρίδης, Γιαννίτσης (46΄ Παπαζαχαρίας), Michel, Καπετάνος (66΄ Γιαννιώτας), Faty (89΄ Sakata), Neto (66΄ Αγγελούδης), Soltani (73΄ Οικονομόπουλος), Castillo (79΄ Portilla), Cesarec (46΄ Toja)
Penariol: Carini, Gonzalez, Maceach, Pastorini, Perez, Valdez, Torres, Zalayeta, Albin, Amodio, Guichon
Άρης – Penarol 1-2 (video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου