ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ψάχνει τον 11ο

Ψάχνει τον 11ο

29/07/2011
Είναι δεδομένο ότι όταν θα διαμορφωθεί το τελικό ρόστερ του Ολυμπιακού, όλοι όσοι το αποτελούν θα θεωρούνται ίσοι και βασικοί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει πάντα έτοιμους για δράση όλους τους παίκτες του, πολύ περισσότερο φέτος που οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι αυξημένες και συχνότερες.

Είναι πάντως εξίσου σαφές ότι ξεκαθαρίζουν οι βασικές επιλογές ενδεκάδας για τον τεχνικό του Θρύλου παρότι η προετοιμασία έχει πολύ ψωμί ακόμα.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι υπάρχει προβάδισμα συγκεκριμένων παικτών για το αρχικό σχήμα και ότι μόνο η θέση του αμυντικού χαφ θα πρέπει να θεωρείται ανοιχτή.

Ο Κοστάντσο στα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά, οι Αβραάμ-Μέλμπεργκ στόπερ, ο Ιμπαγάσα στο κέντρο, ο Ριέρα με τον Γέστε στις άκρες, ο Φουστέρ ενδιάμεσος και ο Μιραλάς στην επίθεση είναι στην...pole position.

Μοντέστο, Φέισα, Ουρτάδο ή (αν γίνει μεταγραφή) κάποιος νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ θα είναι η ενδέκατη απιλογή για το ξεκίνημα της σεζόν.

Με πολλές περιπτώσεις, βέβαια, έτοιμες για άμεση διεκδίκηση βασικής θέσης, όπως ο Τζιμπούρ στην επίθεση, ο Γκρμπιτς στη δεξιά άκρη ή ο Μαρκάνο στην άμυνα. Παίκτες δηλαδή που έχουν κάνει αυτή τη στιγμή πολύ καλή εντύπωση στα μέχρι τώρα φιλικά.

Ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα και θετικές εκτιμήσεις, αλλά ένα βασικό σχέδιο στο μυαλό του προπονητή μπορεί να πει κανείς ότι βρίσκεται στις παραπάνω γραμμές.

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου