ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Πέσιμο» για το… πέσιμο! (video)

«Πέσιμο» για το… πέσιμο! (video)

28/07/2011
«Πέσιμο» για το… πέσιμο!
Άρχισαν τα όργανα!

Τα ξημερώματα βρήκαν Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου να «πέφτουν» και… το μεσημέρι κιόλας βρήκε τους διοικητικούς πρωταγωνιστές τους να «την πέφτουν» στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας!

Μιλώντας διαδοχικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι Σταύρος Ψωμιάδης και Αχιλλέας Μπέος… διαφώνησαν μόνο για το αν η απόφαση ήταν «γελοία» ή «κατάπτυστη» και αμφότεροι τη χαρακτήρισαν καθοδηγούμενη, στοχευμένη και ανεπαρκή στοιχείων!


Το πρώτο… φως της ημέρας έριξε στο σκοτάδι (τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης) την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η μαραθώνια συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής κατέληξε στην απόφαση υποβιβασμού των δύο για το σκάνδαλό των στημένων (και ισόβιου αποκλεισμού για τους ίδιους λόγους των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη) και αναπόφευκτα… άναψε φωτιές!

Πριν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρρης, λοιπόν, βάλει την πρώτη «σπίθα» -τονίζοντας σε συνέντευξη Τύπου πως «ο αγώνας τώρα ξεκινά» και προαναγγέλλοντας προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια οι οπαδοί της ομάδας είχαν ήδη… υποσχεθεί αποκλεισμούς δρόμων και λιμανιών και ο Κώστας Πηλαδάκης (από την άλλη πλευρά) είχε μιλήσει για δικαίωση της ΑΕΛ και ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου.

Και μετά απ’ όλα αυτά, το κύριο μέρος της… πυρκαγιάς πέρασε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6! Εκεί όπου πρώτα ο Σταύρος Ψωμιάδης μίλησε για απόφαση καθοδηγούμενη, στοχευμένη και ελλιπή στοιχείων και υπονόησε πολιτικές επιρροές για τη λήψη της. Αρνήθηκε, δε, κάθε ανάμιξη του πατέρα του στην ομάδα της Καβάλας και τόνισε πως εκείνη θα φτάσει και μέχρι το CAS, αν χρεαστεί.

Αλλά και εκεί όπου τη σκυτάλη πήρε έπειτα (μιλώντας από τις φυλακές Κορυδαλλού) ο Αχιλλέας Μπέος, χαρακτηρίζοντας «ειλημμένη και αβάσιμη» την απόφαση και «κατάπτυστο» το σκεπτικό της. Την έθεσε, δε, στο πλαίσιο μιας «κάθαρσης εντυπώσεων», επιτιθέμενος ξανά στους υποκινητές της -κατά τον ίδιο- Κούγια και Πατέρα.




/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου