ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Θα τα καταφέρει;

Θα τα καταφέρει;

28/07/2011
Θα τα καταφέρει;
Το σοκ είναι τεράστιο! Λίγες ώρες μετά από την γνωστοποίηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, η οποία –μαζί με την Καβάλα- υποβιβάζει και τον Ολυμπιακό Βόλου, οι παίκτες της ομάδας καλούνται να αγωνιστούν στο Λουξεμβούργο κόντρα στη Ντίφερντανζ στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Θα τα καταφέρουν οι παίκτες του Χάβι Γράθια να ξεπεράσουν το σοκ; Η απάντηση στις 21.00 (NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 / www.sport-fm.gr / Novasports 4).
Τα προβλήματα…
Υπάρχουν μεγαλύτερα από την τιμωρία; Εάν δεν την υπολογίσουμε αυτή, τότε, αγωνιστικά ο Χάβι Γράθια έχει να πονοκεφαλιάζει για την απουσία του τραυματία, Ούμπιντες, και του τιμωρημένου, Σανκαρέ. Τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Ακόστα και Ντολεζάι.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Ισπανός προπονητής είδε και άλλον έναν παίκτη του να αποχωρεί τραυματίας. Ο Μητρόπουλος χτύπησε σε μια άσκηση και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με έντονους πόνους. Αυτόματα, τέθηκε εκτός αγώνα με τον Ισπανό τεχνικό να προορίζει τον Νταρμπιόν ως αντικαταστάτη του…
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου