ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Ρόμενταλ θέλει συνάντηση με τον Βαλβέρδε

Ο Ρόμενταλ θέλει συνάντηση με τον Βαλβέρδε

Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν το βάζει κάτω και επιδιώκει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέψει από το Έρμελο της Ολλανδίας.
Ο Δανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, που αυτές τις ημέρες προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη με τους υπόλοιπους "κομμένους" του ρόστερ, θέλει μία ακόμα ευκαιρία από τον προπονητή του προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στην πειραϊκή ομάδα.
Ο Ρόμενταλ δεν θέλει να αποχωρήσει και επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012.


Ο 33άχρονος διεθνής ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που ξεκαθάρισε και ο μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι, στον Τύπο της Δανίας.

"Όταν επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την προετοιμασία, θα επιδιώξουμε να έχουμε συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ντένις πιστεύει ακόμα πως έχει πολλά να προσφέρει. Έχει πολλές παραστάσεις και εμπειρία που ίσως να φανούν χρήσιμα στον Ολυμπιακό όταν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σόρεν Λέρμπι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου