ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

«O Oλυμπιακός θα έχει μια πολύ καλή χρονιά»

«O Oλυμπιακός θα έχει μια πολύ καλή χρονιά»

27 Ιουλίου, 2011 
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Βέρντερ Βρ. μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση για το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • Αναλυτικά τα όσα είπε στην NOVA
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ«Ήταν μία απόφαση προσωπική, σκέφτηκα πως μετά την περσινή χρονιά που δεν ήταν γεμάτη, ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και σε μία καλή ομάδα που θα έχω περισσότερες ευκαιρίες σε ένα καλό πρωτάθλημα».
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Γερμανία ή το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία, ανέφερε:


«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω. Άλλωστε δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Είναι η πέμπτη μου μέρα στην ομάδα, είμαι χαρούμενος και χαρούμενος και ικανοποιημένος».
Ερωτηθείς για την άποψη που έχουν στην Γερμανία για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τόνισε:
«Μετά τους τελευταίους Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό και έχουν κάνει καλή πορεία… μετράει περισσότερο ο Έλληνας παίκτης και για τα παιδιά που θα κάνουν αυτό το βήμα».
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε:
«Έχω ξαναπεί πως δεν λέω ποτέ όχι και για τίποτα, μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο, μπορεί σε περισσότερα. Έχω πει κάποτε θα γυρίσω».
Σε ερώτηση αν υπήρχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, δήλωσε:
«Αν υπήρξε ή δεν υπήρξε πιστεύω ότι δεν μετρά. Αυτό που μετράει είναι πως βρίσκομαι εδώ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα. Θέλω να επιστρέψω και να κατακτήσω τίτλους στην Ελλάδα. Καμιά φορά μπορεί να είναι σύντομα, μπορεί να είναι πιο αργά».

Σχολιάζοντας την Εθνική ομάδα, ανέφερε:

«Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είναι το κλειδί για την πρόκριση».
Όσον αφορά στην άποψή του για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε:
«Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει αυτόν και στον ελληνικό χώρο. Πιστεύω πως θα έχει μία καλή χρονιά. Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί σε λίγο ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο θέαμα.
Όπως είδα τον Ολυμπιακό έχει χρόνο μπροστά του, έχει σχεδόν έτοιμη ομάδα και έναν προπονητή που έχει κάνει καλή δουλειά. Οι παίκτες και συγκεκριμένα τα βαρόμετρα, είναι αυτοί που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν στην Ευρώπη».
Για την παρουσία του Τόμας Σάαφ στην τεχνική ηγεσία της Βέρντερ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, υποστήριξε:
«Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Το έχει αποδείξει η πορεία του. Είναι ένας προπονητής που τον σέβονται όλοι. Είμαι χαρούμενος που είμαι δίπλα σε αυτόν τον προπονητή και εύχομαι να μάθω πάρα πολλά».
Τέλος, για την «μάχη» καθιέρωσής του στην ενδεκάδα των «πράσινων», δήλωσε:
«Όλα εξαρτώνται από τον εαυτό σου. Πήρα την προσωπική επιλογή να φύγω από τη Μίλαν, γιατί εκεί είναι δύσκολο να σε εμπιστευτούν. Εφόσον υπήρξε το ενδιαφέρον από την Βέρντερ πήρα την απόφαση, γιατί θέλω να παίζω και να είμαι έτοιμος».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου