ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζει τον Γέστε για τα φιλικά

Ετοιμάζει τον Γέστε για τα φιλικά

Ο Φρανθίσκο Γέστε συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του στο Έρμελο της Ολλανδίας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει κανονικά για τα δύο φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Δεδομένη η συμμετοχή του, τουλάχιστον, σε έναν από τους δύο αγώνες.
Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ελλάδας, Φρανθίσκο Γέστε, συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του με τον Ολυμπιακό στο Έρμελο της Ολλανδίας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανεβάζει... στροφές σιγά-σιγά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον προετοιμάζει για την συμμετοχή του, τουλάχιστον, σε ένα από τα δύο φιλικά παιχνίδια των ερυθρολεύκων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο (30/7) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μπρέντα (20:30, Novasports) στο γήπεδο "Rat Verlegh" και την Κυριακή το μεσημέρι (14:00, Novasports) την επίσης ολλανδική Χέρενφεν στο "Αbe Lenstra Stadion".
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία ώστε να δοκιμάσει τον Φρανθίσκο Γέστε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε φιλικό ματς ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την κατάσταση του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σαφώς και ξέρει πως ο Φρανθίσκο Γέστε είναι ανέτοιμος, τόσο γιατί έχει χάσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Ολυμπιακού, όσο και γιατί προέρχεται από αγωνιστική απραξία. Καταλαβαίνει πως ακόμη τα πόδια του 31χρονου μεσοεπιθετικού είναι "βαριά", αλλά στόχος του είναι σιγά-σιγά να του δίνει χρόνο συμμετοχής ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπαίνει σε έναν ρυθμό. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής και στα δύο φιλικά παιχνίδια, αν και λόγω ότι τα ματς δεν απέχουν και πολύ χρονικά μεταξύ τους, το πιθανότερο είναι να τον χρησιμοποιήσει σε ένα από αυτά.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα όσα σκέφτεται ο Ισπανός τεχνικός, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και να δοκιμάσει τον Φρανθίσκο Γέστε σε διάφορες θέσεις. Είτε στην κλασική του θέση πίσω από τον σέντερ φορ, ως δεύτερος στράικερ, είτε στα άκρα ως χαφ-εξτρέμ, είτε ακόμη και στον επιτελικό -δημιουργικό- ρόλο του Άριελ Ιμπαγάσα στον άξονα δίπλα στον "κόφτη".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου