ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Europa League: Valerenga – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Europa League: Valerenga – ΠΑΟΚ 0-2 (video)


valerenga paok 0 2 videoO ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Ullevaal επικρατώντας 2-0 της Valerenga στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και απέκτησε σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα σε μία εβδομάδα. Σκόρερ ο Adelino Vierinha στο 72΄ και ο Pablo Gracia στο 90΄.


Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους με στόχο να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, στις οποίες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Φωτάκης, Αθανασιάδης, Lazar και Lino κατά σειρά δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Etto είδε τον Hirschfeld να τον σταματά στο 40΄ σε τετ-α-τετ. Τη μοναδική φορά που απείλησαν οι Νορβηγοί, ο Kresic απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Fellah στο 24΄.
Η τακτική του ΠΑΟΚ δε διαφοροποιήθηκε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πρώτος στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα, κάτι το οποίο κατάφερνε με σχετική άνεση. Επιθετικά, προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα και τα κατάφερε στο 72΄. Ο Lazar έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, πάσαρε στον Vierinha ο οποίος αποδείχθηκε πολύ γρήγορος για τους αμυντικούς της Valerenga και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 78΄ ο Kresic σταμάτησε σωτήρια τον Nielsen, ενώ στο 90΄ ο Pablo Garcia με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ «κλείδωσε» τη νίκη και πιθανότατα την πρόκριση για το συγκρότημα του Laszlo Boloni.
Σκόρερ: 72΄ Vierinha, 90΄ Garcia
Συνθέσεις
Valerenga: Hirschfeld, Nordvik, Muri, dos Santos, Berre, Ogude, Fellah (68΄ Nielsen), Leigh (57΄ Kone), Strandberg, Zajic (84΄ Stoor), Singh
ΠΑΟΚ: Kresic, Etto, Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Arias, Garcia, Lazar (80΄ Lazar), Φωτάκης (90΄ Robert), Vierinha, Αθανασιάδης (90΄ Παπάζογλου)
Γκολ και highlights από το Valerenga – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου