ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Βήμα πρόκρισης

Βήμα πρόκρισης

27/07/2011
Βήμα πρόκρισης 
Το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Οντένσε (21:00, Novasports 2), στον πρώτο μεταξύ του αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Με αρκετές ελλείψεις οι «πράσινοι» στη Δανία, όπου αναζητούν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα.


Το εμπόδιο της Οντένσε κάθε άλλο παρά ανυπέρβλητο είναι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ωστόσο καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό του κουστούμι και να αγωνιστεί ως Panathinaikos αν θέλει να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Στο «τριφύλλι» έχουν στόχο όχι την ισοπαλία, αλλά τη νίκη, με την οποία θα αποκτήσουν τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στα πλέι οφ της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης. Εξάλλου το εισιτήριο του επόμενου γύρου έχει και μεγάλο οικονομικό κίνητρο αφού θα μπουν στα ταμεία της ομάδας 2.5 με 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα βοηθήσει τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται αν παρατάξει τους «πράσινους» με το αγαπημένο του 4-3-3, με βασικό προσανατολισμό να μην δεχθούν κάποιο γκολ. Ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα. Μπροστά τους, σε ρόλο «σκούπας» θα αγωνιστεί ο Σιμάο, με τους Νίνη και Κατσουράνη να είναι οι άλλοι δύο χαφ, ενώ Λέτο, Μαρίνος και Πετρόπουλος να αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο πολύπειρος Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αν αγωνιστεί θα πάρει τη θέση του Σωτήρη Νίνη και θα πραγματοποιήσει την εκατοστή εμφάνισή του σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Από την πλευρά των Δανών, ο τεχνικός τους, Χένρικ Κλάουσεν, πολύ δύσκολα θα αφήσει το 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ, σύστημα το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Οι Βέσελς, Ρούουντ, Α.Κρίστενσεν, Ρεγκίνιουσον, Σόρενσεν, Μεντί, Αντρέασεν, Κάντρι, Γιόχανσον, Γένσεν και Ουτάκα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Φεύγουν «Μπουμ» και Πλεσί

Άμεσες περιμένουν στον Παναθηναϊκό να είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την περίπτωση πώλησης του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ σε γερμανική ομάδα, με τα σενάρια να επικεντρώνονται σε Νυρεμβέργη και Βόλφσμπουργκ. Αν τελικά παραχωρηθεί ο Γάλλος αμυντικός θα γίνουν αστραπιαίες κινήσεις για να αντικατασταθεί, ενώ υπάρχουν ήδη περιπτώσεις παικτών που έχουν εξεταστεί για τη συγκεκριμένη θέση. Στο στόχαστρο των «πράσινων» βρίσκεται ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των Ντουγκλάο της Καβάλας και Ενρίκε Σερένο της Πόρτο.

Από εκεί και πέρα, παρόμοιες είναι και οι περιπτώσεις των Νταμιέν Πλεσί, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους, αλλά και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος όμως δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του. Άλλωστε ο Έλληνας μπακ, όπως και ο Πλεσί, δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου