ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Διαψεύδει ο Ζαμπαρίνι

Διαψεύδει ο Ζαμπαρίνι

Κατηγορηματικά διέψευσε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Βάλτερ Γκαργκάνο, μιλώντας σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Τα τελευταία 24ωρα υπήρξε έντονη φημολογία στην Ιταλία, πως η Παλέρμο ενδιαφέρεται έντονα να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της τον, υποψήφιο στόχο και του Ολυμπιακού, Βάλτερ Γκαργκάνο.
Ωστόσο ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι ο ιταλικός σύλλογος έχει στα υπόψιν του τον Ουρουγουανό μέσο της Νάπολι."Έχουμε στην ομάδα μας τον Νοτσερίνο, ο οποίος είναι ίδιος παίκτης με τον Ουρουγουανό, οπότε δεν ενδιαφερόμαστε", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παλέρμο σε δηλώσεις του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Kiss Kiss Napoli" κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Radio Goals".

Πιθανόν η διαρροή για το δήθεν ενδιαφέρον της Παλέρμο για την απόκτηση του Γκαργκάνο να έγινε από την Νάπολι, με σκοπό να ανέβει η τιμή του παίκτη και να ασκηθεί μια μορφή πίεσης στους συλλόγους που πραγματικά έχουν στη λίστα τους τον Ουρουγουανό μέσο.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου