ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα με Βόλο

Πρεμιέρα με Βόλο

10/08/2011
Λύθηκε το… μυστήρια σχετικά με το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος την πρώτη και τη δεύτερη αγωνιστική. Πρεμιέρα, λοιπόν, στις 27 ή 28 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη 2η αγωνιστική οι πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν τους «Αργοναύτες» στο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι Βολιώτες είναι πιο έτοιμη ομάδα από τον Ολυμπιακό, αφού έχουν συμμετάσχει ήδη σε δύο προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ και έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες είναι το ακλόνητο φαβορί του αγώνα και αν δεν συμβούν πράγματα και θαύματα τότε οι τρείς βαθμοί είναι στο… τσεπάκι.

Την 2η αγωνιστική ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Καβάλα, μια ομάδα που πέρυσι τον δυσκόλεψε αλλά τελικά οι πρωταθλητές κέρδισαν και εντός και εκτός έδρας. Βάση του προγράμματος ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική, χωρίς απώλειες αφού την τρίτη αγωνιστική υποδέχεται την Ξάνθη και την επόμενη θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο».

Όπως είπε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, το πρόγραμμα είναι βατό και είναι στα… πόδια των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνουν το 4/4 μέχρι τον παιχνίδι με τον «δικέφαλο του βορρά» στο Φάληρο.
 
Το πρόγραμμα του Θρύλου:


1η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

2η αγωνιστική: ΚΑΒΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

4η αγωνιστική: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

7η αγωνιστική: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

8η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ

9η αγωνιστική: ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

10η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ

11η αγωνιστική: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

12η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΤΩΛΙΚΟΣ

13η αγωνιστική: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

14η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

15η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου