ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ώρα Φέισα και Γέστε

Ώρα Φέισα και Γέστε

12/08/2011
Ώρα Θρύλου και ώρα δύο νέων προσώπων. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το Σάββατο το βράδυ στα Γιάννινα τον ΠΑΣ και φυσικά είναι ένα τεστ στο οποίο τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στον Λιούμπομιρ Φέισα και τον Φραν Γέστε. Και οι δύο θα πραγματοποιήσουν ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα και φυσικά όλοι μας θέλουμε να τους δούμε.

Δεν τίθεται θέμα ότι εκτός από τους Φέισα και Γέστε, άπαντες στο λιμάνι θέλουν να δουν και μια βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Όχι φυσικά στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στο αμυντικό. Γιατί στα προηγούμενα ματς, εντοπίστηκε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Τοροσίδη, Τζιμπούρ, τον Κοστάντσο (γιατί είναι η σειρά του Δασκαλάκη να καθίσει κάτω από τα δοκάρια), τον Παπαδόπουλο (γιατί είχε ματς με την Εθνική), τον Σουμπίνιο (κάτι σημαίνει ο αποκλεισμός αυτός…) και τον Γκαλίτσιο που δεν υπολογίζεται. Οι παίκτες αυτοί θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 09:00.

Στην αποστολή μετέχουν 22 παίκτες. Ο λόγος για τους Μέγερι, Δασκαλάκη, Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνο, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδη, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα και Φουστέρ.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου