ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πιο χαλαρά ο Βασίλης

Πιο χαλαρά ο Βασίλης

10 Αυγούστου, 2011 
σπανουλησΟ Βασίλης Σπανούλης είναι γνωστό πως δεν μασάει. Μπορεί να παίζει τραυματίας, μπορεί να μην παίρνει ρεπό, μπορεί να πηγαίνει πρώτος και να φεύγει τελευταίος από το γήπεδο.
Πλέον, όμως, έχει φθάσει η ώρα του να ηρεμήσει. Μετά την επέμβαση του στους προσαγωγούς είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.
Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να μην τον πιέσουν, ώστε να μπορέσει να «βγάλει» την επόμενη σεζόν, στην οποία θα έχει το μεγαλύτερο βάρος από κάθε άλλον. Δίχως τους Τεόντοσιτς-Γκόρντον στη περιφέρεια, αλλά και χωρίς τον Μπουρούση που πάντοτε «μιλούσε» στα κρίσιμα, ο «kill bill» θα είναι αυτός που θα πρέπει να ξεχωρίσει την ώρα της κρίσης. Το έχει κάνει πολλές φορές στη καριέρα του, αλλά τώρα αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Γι' αυτό μπορεί να μην πάει καν στο Καρπενήσι, ή ακόμα και να πάει θα ακολουθεί το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα. Πράγμα λογικό με δεδομένο ότι προέρχεται από σοβαρή επέμβαση, αλλά ο ΣΠανούλης κάλλιστα θα μπορούσε να επισπεύσει την επιστροφή του. Άλλωστε ακόμα και τώρα που βρίσκεται στην Πάτμο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα σε πισίνα για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το πρόβλημα του στους προσαγωγούς.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου