ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τελικά... ΣΕΦ

Τελικά... ΣΕΦ

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Ολυμπιακό, καθώς οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους του κλειστού γηπέδου του Ελληνικού καταλήγουν σε "ναυάγιο".
Φαίνεται ότι είναι μοιραίο. Ο Ολυμπιακός "ψάχτηκε" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τη μεταφορά της έδρας της ομάδας στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού, αλλά όπως όλα δείχνουν η κουβέντα οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει τον Θρύλο και τη νέα σεζόν.
Ακόμα, βέβαια, δεν είναι οριστικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και την σεζόν 2011-12 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο λόγος είναι ότι το γήπεδο έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του και κανένας δεν νοιάζεται για την αξιοποίησή του.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου δεν δίνουν καμία εγγύηση για την ανακαίνιση του κλειστού και περιμένουν να τα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος της πραγματοποίησης των έργων που απαιτούνται για να γίνει το γήπεδο όπως πρέπει για να φιλοξενήσει μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν γίνεται δεκτό από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, η οποία φαίνεται πως θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στο φαληρικό γήπεδο, όπου έγραψε με τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Μάλιστα, αν εξαιρέσει κανείς το διάστημα όπου ο Θρύλος αγωνίστηκε στον Κορυδαλλό και το "φεγγάρι" που πέρασε στη Γλυφάδα, η επόμενη χρονιά θα είναι η 19η σεζόν που ο Ολυμπιακός θα "παίξει" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
www.redplanet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου