ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννενα

Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννενα

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους "Ζωσιμάδες". Πρόγραμμα αποκατάστασης οι Τζεμπούρ και "Τόρο". "Μέλι" ο Βαλβέρδε για Πάντο.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εν όψει του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων", ο οποίος θα ξεκινήσει το Σάββατο (13/8) στις 19:00.
Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ραφίκ Τζεμπούρ ξεκίνησαν τα προγράμματα αποκατάστασης που τους έχουν δοθεί, καθώς βρίσκονται στο στάδιο στο οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή στα σημεία του τραυματισμού τους. Στους δύο διεθνείς χορηγούνται αντιφλεγμονώδη ενώ υποβάλλονται σε φυσικοθεραπείες. Αυτό θα συνεχιστεί για 3-4 ημέρες και ακολούθως θα εξεταστούν εκ νέου από το ιατρικό τιμ της ομάδας, ώστε να δοθεί το "ΟΚ" για να περάσουν σστην επόμενη φάση της αποθεραπείας.


Ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα μέλη της αποστολής για την ηπειρωτική πόλη και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Μέγερι, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα, Φουστέρ.

Οι Τοροσίδης και Τζιμπούρ, καθώς επίσης οι Γκαλίτσιος, Κοστάντσο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σουμπίνιο θα πάνε στο Ρέντη το πρωί του Σαββάτου (13/8, 09:00) για αποκατάσταση και προπόνηση αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του Θρύλου, Τάσο Πάντο. Ο "Βάσκος" είπε:

"Το αυριανό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο οποίο μάλιστα θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, όπως ο Τάσος Πάντος που πριν δύο χρόνια ήταν κοντά μας και θεωρώ ότι ήταν ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, και πολύ καλός επαγγελματίας.

Προσπαθήσαμε μάλιστα να πετύχει και κάποιο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε... ούτε από πέναλτι. Είναι πραγματικά χαρά μας που αύριο θα βρούμε απέναντί μας και  παίκτες που έπαιξαν σε εμάς, όπως ο Τάσος Πάντος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου