ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

«Καλωσήρθες σπίτι»

«Καλωσήρθες σπίτι»

12/08/2011

Η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία, για να τον πάρει από την Αρσεναλ, θα πληρώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών.

Από νωρίς το πρωί τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας υποστήριζαν ότι ο διεθνής μέσος βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Βαρκελόνη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με την προοπτική να παρουσιαστεί στον κόσμο την Κυριακή. Παρ΄ όλα αυτά καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει... Κανείς, πάντως, δεν αμφισβητεί ότι οι δύο σύλλογοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στην πρωινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, στο πλαίσιο της έναρξης του αγγλικού πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, τόνισε ότι "δεν περιμένω να φύγει κανείς. Το χειρότερο για μας, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι να επικεντρωθούμε σε πιθανές μεταγραφές. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν νέα. Εάν υπάρξουν, θα γίνουν γνωστά. Θα αποφασίσω ό,τι είναι καλύτερο για το σύλλογο, τα προσωπικά μου συναισθήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο".

Αργότερα, παίκτες της Μπαρτσελόνα, μέσω των λογαριασμών τους στο "Twitter", φρόντισαν να προετοιμάσουν το έδαφος για την άφιξη του Φάμπρεγας. Ο Κάρλες Πουγιόλ, για παράδειγμα, ανέφερε: "Καλωσήρθες σπίτι. Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε κοντά μας, Σεσκ". Ο αμυντικός της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, έγραψε ότι "Τώρα είναι δικός μας", ενώ ο γκολκίπερ Βίκτορ Βαλντές με δηλώσεις του στην "As" επισήμανε: "Εάν όντως αληθεύουν τα νέα, θα είναι πραγματικά σπουδαία, ένας φίλος έρχεται κοντά μας, αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι η μεταγραφή θα γίνει και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό".
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου