Την απόφαση της Αστυνομίας περιμένουν οι διοργανωτές της Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά οι ομάδες που συμμετέχουν, προκειμένου να γίνει γνωστό εάν θα αρχίσει το πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή αν θα μετατεθεί η πρεμιέρα, λόγω των ταραχών που συγκλονίζουν το εσωτερικό και τα προάστια του Λονδίνου, οι οποίες εξαπλώθηκαν και σε άλλες περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας...
Οι αστυνομικές δυνάμεις της πρωτεύουσας πρόκειται να αποφασίσουν εάν έχουν τους πόρους για να επιβλέψουν τα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις πληγείσες περιοχές. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις που να απειλούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Δεδομένης της δυναμικής φύσης του προβλήματος, η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να παρατηρήσει από κοντά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας όλες τις ομάδες, έτσι ώστε να είναι γνώστες της κατάστασης.
Υπάρχουν τρία παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο Λονδίνο το ερχόμενο Σάββατο. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Εβερτον, η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς υποδέχεται την Μπόλτον, ενώ η Φούλαμ την Άστον Βίλα. Η περιοχή όπου εδρεύουν οι «πετεινοί» ήταν το επίκεντρο των αναταραχών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ δύο ημέρες πριν στο ίδιο σημείο είχε πυροβοληθεί ένας 29χρονος άνδρας. «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Απλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σε περίπτωση που γίνει κανονικά το παιχνίδι» δήλωσε ο αμυντικός της Εβερτον, Σιλβέν Ντιστέν.
 Ήδη αναβλήθηκε το προγραμματισμένο γι' αύριο φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την Ολλανδία. Οι διεθνείς εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόφαση της Ομοσπονδίας, αλλά, όπως τόνισαν, «καταλαβαίνουμε τους λόγους και την υποστηρίζουμε».
//www.thrylos.gr