ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ξενέρωμα... διαρκείας!


Ξενέρωμα... διαρκείας!
10.08.2011
Κάτι η πώληση του Σισέ, κάτι η (αμέτοχη) στάση των μετόχων, λίγο ο αποκλεισμός από την Οντένσε και οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν να έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα.

Ενδεικτικό αυτής της στάσης, είναι τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουλήσει μέχρι στιγμής οι πράσινοι. Ξέρετε πόσα έχουν διατεθεί; Λίγα περισσότερα από 8.000! Αριθμός που δεν έχει καμία σχέση με τα  διαρκείας που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια το τριφύλλι.
Και δεν μπορεί να πει και κανείς τίποτα, από την άποψη πως με αυτά που βλέπουν να γίνονται στην ομάδα φέτος το καλοκαίρι, οι οπαδοί είναι απόλυτα δικαιολογημένοι.
Το ρόστερ, ουσιαστικά, αποδυναμώθηκε, οι μεγαλομέτοχοι είναι εξαφανισμένοι και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέλλον.
Ξενέρωμα... διαρκείας! Μάλλον, αν μπορεί να το κάνει κάποιος αυτός είναι μόνο ο Γόντικας, που ενημέρωσε πως αν φύγουν ένας-δύο παίκτες ακόμα, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα μέχρι το τέλος του χρόνου. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει δηλαδή...
Ξέρετε, όμως, τι είναι ακόμα πιο αστείο, ειδικά για όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ; Το διάστημα που υπήρχε μία σχετική ζήτηση από τους φίλους του συλλόγου, οι γνωστοί κύκλοι και τα ...τετράγωνα του Παναθηναϊκού ενημέρωναν από μόνοι τους για τις "αυξητικές τάσεις" στη ζήτηση των διαρκείας κ.λπ. Τώρα τους ψάχνουν στο τηλέφωνο και δεν βγαίνουν κιόλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου