ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Μικρό καλάθι για Ουρτάδο

Μικρό καλάθι για Ουρτάδο

Η περίπτωση παραχώρησης του Μοϊσές Ουρτάδο μόνο εύκολη δεν είναι, γεγονός που το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό.
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση του Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εφόσον αποκτηθούν δύο αμυντικοί μέσοι, εκτός κι αν υπάρξει ομάδα που ενδιαφερθεί για τον πρώην παίκτη της Εσπανιόλ.
Ο Ισπανός είναι γεγονός πως δεν έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά και αν ήταν στο... χέρι των ερυθρολεύκων θα είχαν ήδη λύσει την συνεργασία τους μαζί του.

Το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του εκπνέει το 2013 και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, προκειμένου να βρεθεί μία φόρμουλα που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Ο χρόνος κυλάει υπέρ του παίκτη, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, παρά την φτωχή του έως τώρα παρουσία.


Μόνο έτσι...

Μέχρι στιγμής ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού και λαμβάνει μέρος κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολόγιζε θα τον είχε βάλει να προπονείται με τον Ρόμενταλ και τους υπόλοιπους "κομμένους".

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η θέση του στο ρόστερ θα "κλονιστεί" μόνο αν ο ο Θρύλος αποκτήσει στο μεταγραφικό παζάρι δύο αμυντικούς μέσους ή για τον παίκτη δείξει ενδιαφέρον κάποια άλλη ομάδα.

Το δεύτερο μόνο εύκολο δεν είναι να συμβεί από την στιγμή που ο Ουρτάδο δεν έχει πολλές εμφανίσεις με τους Πειραιώτες την περασμένη σεζόν, ενώ τα χρήματα που παίρνει από τον Θρύλο δύσκολα θα τα βρει από άλλη ομάδα την παρούσα φάση.

Το πρώτο ενδεχόμενο έχει κάποιες πιθανότητες να συμβεί, ειδικά αν προχωρήσουν με την περίπτωση Αλέξανδρου Τζιόλη, η οποία, όμως τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει κολλήσει με τον Ολυμπιακό να μην δείχνει διάθεση για να ανεβάσει την προσφορά του στον παίκτη.

Με λίγα λόγια αυτή την στιγμή, η... ζυγαριά γέρνει λίγο περισσότερο προς την παραμονή του Ουρτάδο και τη νέα περίοδο στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου