ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ενοχλήσεις ο Φετφατζίδης, μαγνητική ο Γέστε

Ενοχλήσεις ο Φετφατζίδης, μαγνητική ο Γέστε

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έχει ο Γιάννης Φετφατζίδης και το Σάββατο (27/8) θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πρόβλημα και με τον Φρανθίσκο Γέστε.
Αντί να μειώνονται, αυξάνονται τα προβλήματα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Στην προπόνηση της Παρασκευής (26/8), ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν έλαβε μέρος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο (27/8) προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Παράλληλα, σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Φρανθίσκο Γέστε, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.






Οι Ριέρα και Τζεμπούρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γήπεδο, ενώ ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ, λόγω της κάκωσης που έχει στο αριστερό γόνατο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φετφατζίδης που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αύριο θα υποβληθεί σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, καθώς και ο Γέστε που έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί απόψε σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Α. Παπαδόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σημερατο πρωί (09:00), την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 19:00".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου