ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου

Κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου

27/08/2011

Ο Κάιλ Χάινς αποτέλεσε το πρώτο φετινό μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό σέντερ να αφήνει την Μπάμπεργκ για το μεγάλο άλμα στον Θρύλο.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει προετοιμασία μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο Καρπενήσι υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου, εκεί που μπαίνουν οι... βάσεις για την φετινή ομάδα.

Ο Χάινς μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" και έδειξε να αντιλαμβάνεται το που έχει έρθει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Θέλει να πάρει τα σκήπτρα από τον αιώνιο αντίπαλο, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται απολύτως τίποτα και είναι έτοιμος για μάχες στο παρκέ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στον "Π":


-Κάιλ, ήσουν πρωταθλητής στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ. Εδώ θα τα καταφέρεις; «Το ελπίζω, το θέλω πάρα πολύ. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Ήρθα στον Ολυμπιακό με την ιστορία και την παράδοση τόσων ετών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γράψω το όνομά μου στο βιβλίο αυτό και να γίνω κομμάτι της πετυχημένης του ιστορίας. Ο Ολυμπιακός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρωλίγκας. Πάντα έχει μεγάλες προσδοκίες από τους παίκτες του και υψηλούς στόχους πρωταθλητισμού. Ξέρω ότι μία χρονιά δεν είναι καλή άμα απλώς τερματίσει στο ΤΟΠ16, παρά μόνο άμα φτάσει στο Final4 και κερδίσει το πρωτάθλημα. Για αυτό λοιπόν το λόγο ήρθα, ήταν από τις βασικές αιτίες: η ευκαιρία δηλαδή να παίξω σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο».

-Αισθάνεσαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα σου; «Ναι, ναι. Πανέτοιμος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα έχω την ευκαιρία σε αυτές τις εβδομάδες να γνωριστώ με τους πάντες, αλλά το ίδιο ισχύει και με τους συμπαίκτες μου. Θα γνωριστούμε ως συμπαίκτες και ως χαρακτήρες γενικότερα».

-Προφανώς και δεν φοβάσαι τίποτα όταν τα βάζεις με ψηλότερους αντιπάλους και τα καταφέρνεις απέναντί τους. Υπάρχει κάτι που σε τρομάζει γενικότερα ή ειδικότερα εδώ στην Ελλάδα; «Όχι, όχι. Κανείς. Για μένα είναι μία πρόκληση στην οποία πρέπει να ανταποκριθώ. Ξέρω το επίπεδο των αντιπάλων μας, του Παναθηναϊκού αν θες να μιλήσουμε για αυτό, αλλά για μένα αποτελεί έξτρα κίνητρο. Να τον νικήσουμε και να τον κατεβάσουμε από την κορυφή της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης αν τύχει. Βλέπω τα παιδιά στην ομάδα να είναι “πεινασμένα” και αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να υλοποιήσουμε τους πάντα υψηλούς στόχους του Ολυμπιακού, να τον κάνουμε περήφανο όποιος και να βρεθεί απέναντί μας». 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου