ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Europa League: Παναθηναϊκός – Maccabi Tel-Aviv 2-1 (video)

Europa League: Παναθηναϊκός – Maccabi Tel-Aviv 2-1 (video)


pao maccabi 2 1 videoΟ Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Maccabi Tel-Aviv στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό το σκορ δεν του ήταν αρκετό για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Οι Ισραηλινοί, που αγωνιζόταν από το 72΄ με 10 παίκτες, προηγήθηκαν στο 61΄ με τον Medunjanin και οι «πράσινοι» απάντησαν με τους Boumsong (70΄) και Toche (80΄)
Επεισοδιακό το παιχνίδι, καθώς στο 5΄ λεπτό διακόπηκε λόγω έντασης στην κερκίδα και ξεκίνησε εκ νέου μετά από μισή ώρα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οπαδοί έβαλαν φωτιά σε καθίσματα.


Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α΄ μέρος με τον Kante να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 11΄, ενώ στη συνέχεια το «τριφύλλι» είχε κάποιες καλές στιγμές οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Παράλληλα, ο Κοτσόλης κράτησε το μηδέν στην άμυνα στο 26΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Medunjanin. O Παναθηναϊκός συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στο 61΄ έσβησε κάθε ελπίδα του για πρόκριση καθώς ο Medunjanin έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70΄ ο Boumsong με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Δύο λεπτά αργότερα ο Konate αποβλήθηκε. Στο 80΄ ο Toche έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 70΄ Boumsong, 80΄ Toche / 61΄ Medunjanin
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Boumsong, Kante, Νίνης (66΄ Cleyton), Toche, Leto, Quincy, Zeca, Βύντρα (67΄ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος
Maccabi: Haimov, Nivaldo, Medunjanin (76΄ Alberman), Mikha (59΄ Ziv), Atar (83΄ Atar), Pavicevic, Konate, Yeini, Logasi, Dahan, Vered
Γκολ και highlights από το Παναθηναϊκός – Maccabi 2-1 (video)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου