ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ιακουίντα σε πρώτο πλάνο

Ιακουίντα σε πρώτο πλάνο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός επιθετικός της Γιουβέντους, Βιτσέντσο Ιακουίντα, είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για τη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. (vids)
Η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαλβέρδε "έβγαλε" πως ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει καταρχάς ενίσχυση στην επίθεσή του, αφού αυτό είναι που ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός από τον μεγαλομέτοχο του Θρύλου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", πρώτος στόχος των "ερυθρολεύκων" για την γραμμή κρούσης της ομάδας είναι ο Ιταλός επιθετικός της Γιουβέντους, Βιτσέντσο Ιακουίντα. Ο 31χρονος στράικερ διαθέτει όλα αυτά που ψάχνει ο Ολυμπιακός, καθώς είναι φορ- δυναμίτης, γρήγορος και έχει... το γκολ στο τσεπάκι του. Κάτι σαν τον Μάρκο Πάντελιτς, δηλαδή, αλλά μια ταχύτητα πιο γρήγορος. Μάλιστα έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και ως περιφερειακός επιθετικός.

Ο υψηλόσωμος (1,91μ.) παίκτης θέλει να φύγει από τη "Μεγάλη Κυρία", καθώς θέλει να πάει σε μια ομάδα όπου θα έχει πιο ενεργό ρόλο. Η περίπτωσή του, βέβαια, είναι αρκετά δύσκολη. Στη "Γιούβε" ο Ιακουίντα αμείβεται με 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο), ωστόσο η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του και έτσι η "ερυθρόλευκη" διοίκηση, που θέλει να κάνει μια μεταγραφή "αεροδρομίου", την "ψάχνει" για τα καλά στην περίπτωση του Ιταλού.

Ο ατζέντης του παίκτη, Αντρέ Ντ' αμίκο, δήλωσε στον ιταλικό Τύπο:

"Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν προτάσεις από της Αγγλία ή την Ισπανία για τον Ιακουίντα. Θαφύγει από τη Γιουβέντους, αυτό είναι σίγουρο. Πάντως, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Βιτσέντσο, δεν αποκλείουμε καμία πιθανότητα".

Ο Ιακουίντα γεννήθηκε στις 21/11/79 στο Κροτόνε. Η ομάδα που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν η Ουντινέζε με την οποία είχε 176 συμμετοχές και 58 τέρματα σε 7 σεζόν (2000-07). Με την ασπρόμαυρη φανέλα της Γιουβέντους έχει 88 συμμετοχές με 30 γκολ σε τέσσερα χρόνια (2007-11), ενώ έχει αγωνιστεί σε Ρετζιόλο ('96-'97,22 συμμ., 6 γκολ), Πάντοβα (1998, 13 συμμ.,3 γκολ) και Κάστελ ντι Σάνγκρο ('98-'00, 52 συμμ. 8 γκολ).

Ο 31χρονος στράικερ ήταν μέλος της Εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2006 στη Γερμανία, ενώ με τους "ατζούρι" έχει παίξει σε 40 ματς, σκοράροντας 6 φορές.

Δείτε βίντεο με τον Ιακουίντα:


Iaquinta VS Panathinaikos by Zamponakos


Iaquinta - The Italian Magician by Zamponakos


Vincenzo Iaquinta by Zamponakos

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου