ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Εναλλακτική ο Γέλεν

Εναλλακτική ο Γέλεν

26/08/2011
Το όνομα του Ιρινέους Γέλεν δεν είναι πρωτάκουστο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, αφού η περίπτωσή του έπαιξε και στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, χωρίς πάντως να υπάρξει συνέχεια.

Ο εξαιρετικός Πολωνός επιθετικός, αποτελεί την πρώτη εναλλακτική επιλογή, όπως αναφέρει ο "Πρωταθλητής", αν δεν γίνει του Ιακουίντα και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, με έφεση στο σκοράρισμα και ο οποίος μπορεί στην Ελλάδα να προσφέρει σημαντικότατες λύσεις.

Ο Γέλεν έμεινε ελεύθερος από την Οσέρ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν προέκυψε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Λιλ μετά την παραχώρηση του Ζερβίνιο στην Άρσεναλ. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα και στο λιμάνι κοιτάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του.

Κάπου εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της ομάδας να ξεψαχνίσουν τα ρόστερ και να βρουν ποιες έχουν παίκτες υπό παραχώρηση, ώστε να γίνουν και οι αντίστοιχες κρούσεις από τον Ολυμπιακό, αν κάποια περίπτωση κριθεί ενδιαφέρουσα.

Πάρτε ένα δείγμα του Γέλεν






www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου