ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε παίζεις με την Ρεάλ εεε;

Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε παίζεις με την Ρεάλ εεε;

Άλλο ένα παραμύθι της πράσινης προπαγάνδας σήμερα τελειώνει και επίσημα. "Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε παίζεις με την Ρεάλ Μαδρίτης το κλειδί είναι ο σεβασμός", σύμφωνα με τον Άλεξ Φέργκιουσον. Ψέμματα κυρίες και κύριοι. Διαβάστε τις πραγματικές δηλώσεις του σερ Άλεξ, στο RedPlanet.gr.
Τόσα χρόνια με την αβάντα της συντριπτική πλειοψηφίας των ΜΜΕ, οι πράσινοι και όχι μόνο μας βομβαρδίζουν με διάφορα "παραμύθια", έτσι ώστε, να μας δείξουν ότι είναι Ευρωπαίοι. Ότι έχουν πρόσωπο στο Champions League και ότι δήθεν είναι πλέον αναγνωρίσιμη ελληνική ομάδα, εκτός συνόρων.
Μέσα στα διάφορα τρικ τους, χρησιμοποιούσαν και την περίφημη δήλωση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος φέρεται να είχε τονίσει πως "είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε παίζεις με την Ρεάλ Μαδρίτης το κλειδί είναι ο σεβασμός".

Το RedPlanet.gr σας παραθέτει τις αληθινές δηλώσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας άδοξο τέλος σ' ένα ακόμα "παραμύθι".

"Πιστεύω ότι το Champions League είναι μεγαλύτερο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς όλοι οι καλοί παίκτες είναι στην Ευρώπη. Κοιτάξτε την Ρεάλ Μαδρίτης. Φίγκο, Ρονάλντο και Ζιντάν είναι παγκόσμιας κλάσης επιλογές.

Ακόμα κι αν κοιτάξετε σε μας, μπορούμε να καλέσουμε μία ποικιλία από διαφορετικές εθνικότητες όπως οι Βερόν, Κιν και Γκιγκς. Αν κοιτάξετε τα 3 ή 4 τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, δεν συγκρίνονται με το Champions League, από την άποψη της ψυχαγωγίας και των γκολ.

Το κλειδί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο σεβασμός, είτε παίζεις με την ΊΝΤΕΡ είτε παίζεις με την ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Η Ρεάλ αξίζει την αναγνώριση με κάθε τρόπο, με τα ρεκόρ της να μιλάνε από μόνα τους".

Το περίφημο απόσπασμα των δηλώσεων:

 
/www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου