ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Η μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ

Η μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ

26/8/ 2011
Η adidas παρουσίασε τις Επίσημες Μπάλες ποδοσφαίρου που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες του UEFA Champions League, του UEFA Europa League και του UEFA Super Cup, την αγωνιστική περίοδο 2011/12.
Η «Finale 11» είναι η Επίσημη Μπάλα των αγώνων του UEFA Champions League 2011/12
ΜΠΑΛΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚΟ σχεδιασμός της Finale 11, την οποία εξελίσσει η adidas τα τελευταία 11 χρόνια, εμπνέεται για μια ακόμη χρονιά από την παράδοση του εντυπωσιακού αστεριού, του χαρακτηριστικού λογοτύπου της UEFA, που επαναλαμβάνεται κατά μήκος της μπάλας, φέτος όμως χαρακτηρίζεται από μια μοναδική σύνθεση πολλών διαφορετικών χρωμάτων. Η σύνθεση των χρωμάτων στο εσωτερικό του κάθε αστεριού, από το κόκκινο στο πράσινο, το μωβ και το κίτρινο, συμβολίζει κάθε ομάδα, κάθε παίκτη, κάθε γήπεδο και τελικά κάθε φίλαθλο, εκφράζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρεία απήχηση του ποδοσφαίρου.
Παράλληλα με την αισθητική της καινοτομία, η Finale 11 χαρακτηρίζεται και από μια νέα τεχνολογική εξέλιξη. Διαθέτει «διαμαντένια» υφή που ενισχύει τον έλεγχο της μπάλας και επιφάνεια χωρίς ραφές, χάρη στη θερμική σύνδεση που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της.
Όλα τα παιχνίδια κατά τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League θα διεξαχθούν με την adidas Finale 11, ενώ η μπάλα των αγώνων της φάσης knock-out της διοργάνωσης -συμπεριλαμβανομένου του Τελικού του UEFA Champions League της 19ης Μαΐου στο Μόναχο- θα παρουσιαστεί το 2012.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου